Telefoon icon   BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 020- 470 42 92

  • Nederlands
  • English

De Hairstroke 3D-techniek voor wenkbrauwen

De Hairstroke 3D-techniek is de meest natuurlijke techniek voor wenkbrauwen.

Bij deze 3D wenkbrauw techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd. Wij gebruiken hiervoor een speciaal mesje. 
Bij deze 3D mesjes-techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het is een snelle en nagenoeg pijnloze methode. De aangebrachte krasjes/haartjes zijn flinterdun en niet van echt te onderscheiden. Ideaal voor mensen die graag vollere wenkbrauwen willen, wanneer er een stukje wenkbrauw ontbreekt, of voor mensen met heel weinig eigen wenkbrauwhaartjes. De hairstroke techniek geeft een natuurlijke look, niet van echt te onderscheiden. Dus ook heel geschikt voor mannen.
De wenkbrauwen worden in twee behandelingen gezet, u komt na 4 weken terug voor de 2e behandeling. Net na de behandeling zijn de wenkbrauwen een stuk donkerder, dat verdwijnt na enkele dagen. Het resultaat blijft gemiddeld 2 jaar mooi, dit is gemiddeld, het is afhankelijk van uw huidtype, huidskleur en leeftijd.
Na deze 2 jaar is slechts één opfrisbehandeling nodig en dan zijn de wenkbrauwen weer voor gemiddeld 2 jaar mooi.

Om de kwaliteit van de permanente make-up en/of hairstroke's te waarborgen, dient de tweede behandeling binnen 4 tot maximaal 8 weken na de eerste behandeling plaats te vinden. Daarna vervalt deze, tenzij dit van te voren anders is afgesproken. Gebeurt dit niet, dan kan dit ten koste gaan van uw pigmentkleur. Ook een goede nazorg is van groot belang om de kwaliteit te beschermen. Uw permanente make-up specialist verteld u er graag meer over na de behandeling.

 

Wij maken gebruik van GGD goedgekeurde pigmenten.

 

Prijslijst:

Consult   (deze kosten vervallen na het maken van een afspraak voor een behandeling)

€   35,00
Hairstroke 3D-techniek € 320,00 } incl. nabehandeling
Wenkbrauwen, cosmetische tatoeage € 320,00 } incl. nabehandeling
Opfris behandeling eerder gezet bij The Make-up Factory € 135,00 p/beh.
Bijwerken van een bestaande permanente make-up € 175,00 p/beh.
Permanente make-up correctie,  vorm of kleur  € 195,00 p/beh.
Verwijderen van foutieve permanente make-up met laser €   65,00 p/beh.

 

Betaalmogelijkheden:
Pin en contant

Onbepaald