Waarom LED-Light therapie?

The Make-up Factory is altijd op zoek naar een wetenschappelijke onderbouwing van producten en apparatuur.

De LED-Light therapie is  een aanvulling daarop. Veelvuldig wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat LED-Light therapie  werkt!  Ziekenhuizen over de hele wereld werken inmiddels met deze LED-Light therapie. Wij werken dan ook met een wetenschappelijk bewezen medisch apparaat.

Je ziet al na een enkele behandeling resultaat. Toch raden wij aan om de LED-Light therapie in kuurvorm af te nemen. Het meest optimale resultaat wordt bereikt met 6 tot 12 behandelingen. Dit is uiteraard afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand.

Een behandeling duurt 15- 30 minuten.

LED-Light is geschikt voor alle huidtypes, is pijnloos, rustgevend en heeft geen negatieve bijwerkingen. De huid heeft na de behandeling geen hersteltijd nodig.

LED-Light therapie  zorgt voor de mooiere huid

REDUCEERT: RIMPELS,  GROVE PORIËN,  LITTEKENS EN PIGMENTVLEKKEN VERVAGEN, DE HUID WORDT ZICHTBAAR STEVIGER, FRISSER EN STRALENDER.

LED-Light behandelingen

Er zijn verschillende symptomen te behandelen:

- Acne, Rosacea, onzuiverheden; Blauw licht bevat eigenschappen waardoor ontstekingen in de huid kalmeren en zorgt voor vermindering van de bacteriën die bijvoorbeeld acné veroorzaken. Blauw licht verminderd ook de talgproductie en verbetert de huidbalans. Ook geschikt voor het behandelen van huidvlekken en oneffenheden op de huid.

Anti-Aging, verbeterd de slappe huid, lijnen, rimpels, vale huid, oppervlakkige littekens en grove poriën. Het rode licht verbetert de celactiviteit. Bovendien stimuleert deze therapievorm de aanmaak van collageen versnelt de bloedsomloop, verhoogt de huidelasticiteit en verbetert zo  de huid.

Contra-indicatie:
-Zwangerschap/ borst voedende moeders
- Pacemaker
- Epilepsie
- Overgevoeligheid voor Led-licht

Wat is LED-Light?

Light Emilting Diode.

Therapeutische golflengten van lichten energie.

LED-Light is in de jaren '80 ontwikkeld door NASA om de genezing van wonden en weefselgroei in de ruimte te bevorderen. De verjonging van een gezonde huid was ook een gelukkig toeval.

LED-Light maakt gebruik van specifieke golflengtes van het licht om de huid opnieuw op te laden.

Als  lichtenergie de juiste golflente heeft zullen de cellen in de 2e huidlaag (de dermis) de energie omzetten in ATP, Ademosine Tridosfaat; de brandstof die de cel gebruikt om zijn werk te doen. De fibroblastcellen in de dermislaag heeft het werk om collageen te produceren (die de huid volheid geeft) en elastine  die de huid stevig en elastisch houd.) LED-Light geeft de cellen een 'volle tank brandstof' en de fibroblastcellen begint collageen en elastine te produceren zoals toen je 20-25 jaar oud was.

Maw: LED-Light is een lichtbron die eenvoudig en snel heel veel energie aan je huid geeft, energie die je nodig hebt om je huid extra, of weer vitaal te maken. Met die extra energie worden zelfs achterstanden weggewerkt en zo wordt de huid verbeterd.

NU € 45,- p/beh.

kuur 6x  € 240,- (€40,- p/beh.)

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag: gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Hoek Waalstraat/ Uiterwaardenstraat 218 
1079 CV Amsterdam-Zuid

.

© 2017 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden