Visagie voor media doeleinden

Martine Eger is make-up artist, haarstylist, grimeur en ondernemer. Zij werkte in het begin van haar carrière hoofdzakelijk in het theater, nu vooral voor televisie, fotoshoots, evenementen en concerten. Zij verzorgde jarenlang de make-up bij RTL4, KRO/NCRV, Talpa,  VARA/BNN; Sophie Hilbrand en Nicolette Kluijver bij Spuiten & Slikken, de Lama's en Dennis en Valerio bij Proefkonijnen. Floortje Dessing, Ivo Niehe bij de TROS Tv-Show en vele anderen, nationaal maar ook internationale beroemdheden zoals Kim Catrall, Alicia Keys, Koninigin Noor van Jordanië, Annie Lennox en Nigella Lawson zaten graag bij haar in de make-upstoel. The Make-up Factory is sinds 2000 een professioneel visagie bedrijf voor media doeleinden.

Heeft u één of meerdere visagisten nodig voor make-up, grime of haarwerk voor opnames van een tv-programma, online event, een lezing, presentatie, congres , gala concert, fotoshoot, commercial of een webinar? The Make-up Factory werkt met verschillende free-lance visagisten en grimeurs. Hierdoor krijgt u altijd de juiste mensen die passen bij uw opdracht.

Voor vragen, meer informatie, boekingen of een offerte kunt u ons email formulier invullen. Dan nemen we spoedig contact met u op.

Sinds kort kunnen ook particulieren bij ons terecht voor een persoonlijk make-up advies of een make-up voor een speciale gelegenheid. 
Prijzen vanaf € 95,00

Maak nu een afspraak

Bekijk hier de prijslijst.

Visagie

Heb je voor een event, feest of shoot of opname een visagiste in Amsterdam nodig? Neem dan gewoon even contact op met The Make-Up Factory. Dit is de salon van Martine Eger. Zij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van make-up. Zij heeft ruimschoots ervaring opgedaan op het toneel, bij tv-opnames en bij verschillende grote evenementen. Zoek je dan ook een professionele visagiste in Amsterdam, dan zit je goed bij The Make-Up Factory. In een persoonlijk gesprek ligt Martine graag toe wat haar mogelijkheden zijn. Je kunt dan gelijk een afspraak maken voor wanneer je visagie wil inhuren in Amsterdam.

De professionele visagiste voor Amsterdam en omstreken

Martine Egers heeft een jarenlange ervaring als professionele visagiste. Ze heeft bij toneelstukken, televisieprogramma's en evenementen haar oog voor detail laten spreken. Zo heeft ze een bijzondere affiniteit voor het aanbrengen van mooie wenkbrauwen en eyeliners.

Bij The Make-Up Factory is ze onder andere gespecialiseerd in permanente make-up. Ze weet precies wat er bij een bepaald gezicht hoort en hoe dit aangebracht moet worden. Wil jij dan ook visagie inhuren in Amsterdam, dan raden we je aan om hiervoor eens contact op te nemen met The Make-Up Factory.

Op zoek naar een professionele visagiste in Amsterdam?

Voor een visagiste in Amsterdam neem je gewoon even een kijkje op onze website. Hier vind je ook informatie over de vele andere diensten die wij je aan kunnen bieden. We hebben het dan onder andere over het aanbrengen van permanente make-up, maar ook over bijvoorbeeld het verwijderen van mislukte of niet meer gewenste tatoeages, pigmentvlekken en couperose. Je vindt bij ons de toewijding en professionaliteit die je verwacht van echte experts op dit gebied. We vertellen je hier graag meer over, schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen met al je vragen en verzoeken.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer