Telefoon icon   BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 020- 470 42 92

  • Nederlands
  • English

Permanente Make-up

The Make-up Factory is gespecialiseerd in natuurlijke permanente make-up.

Wij verzorgen sinds 1995 make-up voor verschillende gelegenheden zoals televisie- en theaterproducties. Dankzij onze ruime ervaring met het tekenen van eyeliners en wenkbrauwen, zijn wij zeer bedreven in het vinden van de juiste vorm. Je kunt dan ook rekenen op een deskundig advies, waarbij wij goed luisteren naar jouw wensen. Wij brengen een natuurlijke permanente make-up aan, die past bij jouw gezicht, niet direct opvalt en er voor zorgt dat je er altijd goed uitziet.


Wat is permanente make-up?

Dit is een behandeling waarbij pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht: het is een cosmetische tatoeage.

Wat zijn de mogelijkheden?

- wimperverdichting    € 250,00  (inclusief 1 nabehandeling)
dit is een behandeling waarbij er tussen de wimperhaartjes stipjes pigment worden getatoeëerd die de wimpers een volle oogopslag geven. Anders dan een eyeliner ziet dit er heel natuurlijk uit, 24/7 sprekende ogen, en zit perfect onder alle omstandigheden.
Dit is zo'n natuurlijke techniek, dat deze ook geschikt is voor mannen.

- eyeliner in onder wimperrand       € 230,00  (inclusief 1 nabehandeling)
- eyeliner boven ooglid                     € 290,00  (inclusief 1 nabehandeling)
- eyeliner extra dik                           € 305,00  (inclusief 1 nabehandeling)
- eyeliner voor de allergische huid  € 305,00  (inclusief 1 nabehandeling) 

- Hairstroke's voor wenkbrauwen   € 320,00  (inclusief 1 nabehandeling) 
Ideaal voor mensen die graag vollere wenkbrauwen willen. Dit is een heel natuurlijke nieuwe 3D-techniek ook wel microblading genoemd, voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Bij deze techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt, met een microblading-blade, waar het pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat! de wenkbrauwen blijven tot twee jaar mooi.

(Bij een nieuwe permanente make-up behandeling dient de tweede behandeling plaats te vinden binnen 4 tot 8 weken na de eerste behandeling, daarna vervalt deze,  tenzij anders is afgesproken. Dit om de kwaliteit van de permanente make-up te waarborgen.)

 

Doet het pijn?

Voordat de behandeling begint wordt de te behandelen plek licht verdooft.
Hiervoor dien je zelf verdovende zalf, Emla crème 5% mee te nemen, dat uitsluitend via je eigen huisarts verkrijgbaar is.

Onze salon is GGD goedgekeurd. 

Martine Eger is de permanente make-up specialist, zij is ook Permanente Make-up (en Visagie) docente aan het Schoonheids Instituut Academie Louman in Amsterdam.

 

Nederlands