Permanente ontharing met de nieuwste lasertechnologie

Wil je van je ongewenste haargroei af? Wij werken met de nieuwste lasertechnologie; Diode 808nm Gouden standaard lasermachine. GEEN IPL! De laser is geschikt voor alle huidtypes, alle huidskleuren en alle haartypen, inclusief blond, grijs en rood haar. De behandeling is pijnloos door de innovatieve gekoelde laserkop.

De behandeling
Door de warme, krachtige laser-lichtflits worden de haarzakjes vernietigd. Een haar groeit in een cyclus. Er zijn 3 fases: de groeifase, overgangsfase, en rustfase. Na deze fases begint de groeicyclus van het haar opnieuw. Een laserbehandeling heeft het meeste effect wanneer de haar in de groeifase zit. Tijdens de eerste behandeling zijn nog niet alle haartjes in de actieve groeifase. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig om zo veel mogelijk haren in deze actieve fase te vinden. Na twee behandelingen is er resultaat zichtbaar.

De behandeling gaat snel, gemiddeld tussen de 5 tot 45 minuten. De behandelfrequentie is om de paar weken. Voor een laser ontharingsbehandeling zijn altijd meerdere sessies nodig, gemiddeld zo'n zes tot acht. De laserbehandeling is geheel pijnloos en veilig.

Ga na de behandeling niet de zon in met het behandelde gebied. Ga ook niet onder de zonnebank en maak geen gebruik van zelfbruinende producten. Na één tot twee weken zullen de haren uitgroeien. U mag scheren, maar niet harsen of epileren. Laat de huid na de behandeling met rust.

De prijs is vanaf €37,50.

Bekijk hier de prijslijst.

Maak nu een afspraak

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Hoek Waalstraat/ Uiterwaardenstraat 218 
1079 CV Amsterdam-Zuid

.

© 2017 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden