Massage

Nieuwe behandelingen:

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een klassieke lichaamsmassage direct op de huid, waarbij massage olie gebruikt wordt.

De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelikse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren spoeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd.

Duur: 75 min.  Kosten: € 75,00

Cupping

Cupping therapie is een ongelooflijk oude en universele behandelwijze die zowel in het oosten als in het westen voorkwam.

Cupping is een zuigtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van siliconen cups die vacuum worden gezogen op de huid. De werking is zeer krachtig en effectief.

De silconen cuppings massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Cupping ontspanningsmassage voor rug

Duur 30 min. | Kosten € 35,-

Striae Cupping Massage

Deze innovatieve massage behandeling stimuleert de doorbloeding, verbetert de lymfecirculatie en elimineert gif en afvalstoffen. Waar het stagneert, kan de massagebehandeling pijnlijk zijn!

Facial Cupping Massage

Zorgt voor een stimulerende werking van de huid en het onderliggende weefsel. Stimuleert bloedcirculatie. Het verstevigt de huid en geeft deze weer een gezonde glans.

Duur 30 min. | Kosten € 35,-

Maak een afspraak

Massage

Heb je zin in een ontspanning massage in Amsterdam? Bij beauty atelier The Make-up Factory in Amsterdam-Watergraafsmeer hebben bij sinds kort ook een masseuse.

Massage Amsterdam en omstreken

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer