Wat zijn de voordelen van permanente make-up?

Permanente make-up is ideaal voor mensen die zonder make-up een vollere oogopslag willen, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen of een sauna bezoeken, een make-up allergie of snel tranende ogen hebben, niet handig zijn in het aanbrengen van make-up, geen vaste hand hebben of een bril dragen.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Nadat wij eerst goed luisteren naar jouw verwachtingen en wensen kun je rekenen op een deskundig advies. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke permanente make-up en wij zorgen ervoor dat deze goed bij je gezicht  past en niet direct opvalt. De behandeling duurt maximaal 1,5 uur. Voor vragen over de behandeling kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Wat is permanente make-up?

Dit is een behandeling waarbij pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht: een cosmetische tatoeage. Dankzij onze ruime ervaring met het zetten van eyeliners en wenkbrauwen, zijn wij zeer bedreven in het vinden van de juiste vorm. We kiezen altijd een vorm die past bij jouw gezicht en die niet direct zichtbaar is.

Maak nu en afspraak

.

Bekijk hier de prijslijst

Permanente wimperverdichting

Permanente wimperverdichting is een populaire behandeling bij The Make-up Factory. Deze behandeling geeft een heel natuurlijk effect van een volle wimperopslag

Lees meer...

Permanente eyeliner

Bij deze behandeling wordt permanente een eyeliner gedeeltelijk tussen de wimpers gezet en op het ooglid geplaatst voor een optisch vollere wimperrand.

Lees meer...

3D hairstroke

Bij de 3D hairstroke eyebrow techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd door een dun mensje dat krasjes maakt en wat pigment achterlaat. Dit is de meest natuurlijke techniek voor permanente make-up voor wenkbrauwen.

Lees meer...

Permanente make-up correctie

Heeft u ergens permanente make-up laten zetten waar u ontevreden over bent? Is de kleur oranje of grijs geworden of is de vorm slecht geplaatst?

Lees meer...

Permanente make-up verwijderen

The Make-up Factory verwijdert permanente make-up heel effectief en precies met een laser behandeling.

Lees meer...

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Hoek Waastraat/
Uiterwaarden-
straat 218
1079 CV Amsterdam-Zuid

.

© 2017 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden