Wat zijn de voordelen van permanente make-up?

Permanente make-up is ideaal voor mensen die zonder make-up een vollere oogopslag willen, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen of een sauna bezoeken, een make-up allergie of snel tranende ogen hebben, niet handig zijn in het aanbrengen van make-up, geen vaste hand hebben of een bril dragen.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Nadat wij eerst goed luisteren naar jouw verwachtingen en wensen kun je rekenen op een deskundig advies. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke permanente make-up en wij zorgen ervoor dat deze goed bij je gezicht past en niet direct opvalt. De behandeling duurt maximaal 1,5 uur. Voor vragen over de behandeling kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Wat is permanente make-up?

Dit is een behandeling waarbij pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht: een cosmetische tatoeage. Dankzij onze ruime ervaring met het zetten van eyeliners en wenkbrauwen, zijn wij zeer bedreven in het vinden van de juiste vorm. We kiezen altijd een vorm die past bij jouw gezicht en die niet direct zichtbaar is.

Permanente wimperverdichting

Permanente wimperverdichting is een populaire behandeling bij The Make-up Factory. Deze behandeling geeft een heel natuurlijk effect van een volle wimperopslag

Lees meer

Permanente eyeliner

Bij deze behandeling wordt permanente een eyeliner gedeeltelijk tussen de wimpers gezet en op het ooglid geplaatst voor een optisch vollere wimperrand.

Lees meer

Microblading

Bij de 3D hairstroke microblading eyebrow techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd door een dun mensje dat krasjes maakt en wat pigment achterlaat. Dit is de meest natuurlijke techniek voor permanente make-up voor wenkbrauwen.

Lees meer

Permanente make-up correctie

Heeft u ergens permanente make-up laten zetten waar u ontevreden over bent? Is de kleur oranje of grijs geworden of is de vorm slecht geplaatst?

Lees meer

Permanente make-up verwijderen

Heeft u ergens permanente make-up laten zetten waar u ontevreden over bent? Is de kleur oranje of grijs geworden of is de vorm slecht geplaatst?

Lees meer

Permanente make-up Amsterdam

Voor permanente make-up in Amsterdam raden we je aan om een afspraak te maken met The Make-Up Factory. Wij hebben de mensen in dienst die precies weten hoe deze vorm van make-up het beste aangebracht kan worden. Bij onze permanente make-up kliniek in Amsterdam vind je altijd de mensen die de meeste ervaring hebben op het gebied van deze vorm van make-up. Wij gebruiken de beste, meest moderne technieken die er momenteel te vinden zijn om ervoor te zorgen dat jij de permanente make-up krijgt waar jij je het lekkerst bij voelt! Helemaal naar jouw keuze aangebracht!

Waarom permanente make-up?

Maar waarom zou je eigenlijk permanente make-up aan laten brengen? Hier zijn behoorlijk wat redenen voor op te noemen. Natuurlijk scheelt het je tijd. Je hoeft niet meer elke ochtend voor de spiegel om bijvoorbeeld je wenkbrauwen bij te werken. Het is daarnaast ook een manier om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Als jij om wat voor redenen dan ook geen wenkbrauwen, of hele dunne wenkbrauwen hebt, dan kun je er met permanente make-up in Amsterdam voor laten zorgen dat hier een einde aan gemaakt wordt. Wij zorgen ervoor dat je de mooiste wenkbrauwen krijgt die je jezelf maar kunt wensen.

Op bezoek bij onze permanente make-up kliniek in Amsterdam

Als jij op zoek bent naar een kliniek waar je er op kunt vertrouwen dat je met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op themakeupfactory.nl. Dit is de studio van Martine Eger. Zij is zeer ervaren in het aanbrengen van deze vorm van make-up. Ze was al 15 jaar actief als professionele make-up artiest voor film en tv toen ze begon aan de opleiding voor permanente make-up. Ze zet haar ervaring graag in om ervoor te zorgen dat jij straks weer loopt te stralen met de mooiste permanente make-up.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG