Bestraling stip verwijderen

Voor een bestralings behandeling krijg je vaak één of meerdere markeringen; tatoeage stippen, zodat de radiotherapeut exact weet waar de bestraling moet plaatsvinden. Na de bestralings behandeling blijven deze stippen zichtbaar achter. Soms zitten deze stippen op een duidelijk zichtbare plek, bijvoorbeeld het decolleté en lijkt het net een meeëter. Deze kunnen ontsierend zijn en een nare herinnering van een moeilijke tijd. Wij kunnen deze tatoeage-stippen verwijderen met een laser behandeling. In één tot twee behandelingen zijn deze stippen helemaal verdwenen.

Behandelingen met een laser is de meest veilige en meest effectieve manier om van ongewenste tatoeages of foutieve permanente make-up af te komen.

De laserbehandeling

Pigment word door het laserlicht tot hele kleine stukjes geschoten. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en wondgenezing en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo via de nieren het lichaam.

Na de behandeling

De behandelde huid kan na de behandeling warm aanvoelen en licht rood zien. Mogelijk ontstaat een oppervlakkig korstje op de plek van de stip. Omdat de stip klein is, heb je vrijwel geen last van deze laserbehandeling.

De prijs per behandeling is vanaf € 45,-

Maak nu een afspraak

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG