Markering radio therapie tatoeage stip verwijderen

Voor een bestralings behandeling krijg je vaak eén of meerdere markeringen; tatoeage stippen, zodat de radiotherapeut exact weet waar de bestraling moet plaatsvinden. Na de bestralings behandeling blijven deze stippen zichtbaar achter. Soms zitten deze stippen op een duidelijk zichtbare plek, bijvoorbeeld het decolleté en lijkt het net een meeëter. Deze kunnen  ontsierend zijn en een nare herinnering van een moeilijke tijd. Wij kunnen deze tatoeage-stippen verwijderen met een laser behandeling. In één tot twee behandelingen zijn deze stippen helemaal verdwenen.

Behandelingen met een laser is de meest veilige en meest effectieve manier om van ongewenste tatoeages of foutieve permanente make-up af te komen.

De laserbehandeling
Pigment word door het laserlicht tot hele kleine stukjes geschoten. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en wondgenezing en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo via de nieren het lichaam.

Na de behandeling
De behandelde huid kan na de behandeling warm aanvoelen en licht rood zien. Mogelijk ontstaat een oppervlakkig korstje op de plek van de stip. Omdat de stip klein is, heb je vrijwel geen last van deze laserbehandeling.

De prijs per behandeling is vanaf € 45,-

Bekijk hier de prijslijst.

Maak nu een afspraak

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden | AVG
Microblading Amsterdam | Permanente wenkbrauwen Amsterdam | Tattoo laseren Amsterdam