Wenkbrauw styling

Vaak wordt onderschat hoe belangrijk de wenkbrauw is. Martine Eger is dé wenkbrauw specialist. Zij heeft honderden wenkbrauwen getekend in de afgelopen 25 jaar toen zij werkzaam was als professioneel visagiste bij vele televisie-programma's.

Wenkbrauwen zijn cruciaal voor de uitstraling van een gezicht.

De wenkbrauwvorm is heel bepalend voor je gezicht.

Een goede wenkbrauw moet mooi in balans zijn in het gezicht. Bij een ideale wenkbrauw-vorm hou je rekening met de gezichtsvorm, de grote van het gezicht, de jukbeenderen en de volheid van de lippen, wanneer alles mooi in balans is, klopt het, bij schoonheid draait alles tenslotte om de juiste verhoudingen.

De kleur van de wenkbrauw is natuurlijk ook heel belangrijk. Verschillende leeftijden vragen om verschillende kleuren.

Wenkbrauw-styling sessie

Tijdens een wenkbrauw styling sessie krijg je een persoonlijk wenkbrauw advies.

Hierbij houden wij rekening met al jou wensen en geven wij een eerlijk en duidelijk advies. We kijken uitgebreid naar de juiste vorm en laten je een aantal verschillende vormen zien. Uiteindelijk komt de mooiste vorm naar boven.

Wij shapen de wenkbrauw in de juiste vorm, die mooi past bij jou gezicht. Zonodig waxen, epileren of verven wij de wenkbrauwen.

Duur: 45 min.
Kosten : € 75,00 p/beh.

Maak een afspraak

Wenkbrauw styling in Amsterdam

Ben je niet helemaal tevreden met uw wenkbrauwen? Weet je niet goed welke vorm bij je past? Dan raden wij je aan om eens langs te komen bij de wenkbrauw expert van The Make-Up Factory. Wij zijn dé wenkbrauwsalon in Amsterdam, als je van perfecte wenkbrauwen houd.

Wij zijn de wenkbrauwspecilaist in Amsterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring.

Browstyling Amsterdam

Hou je van perfecte wenkbrauwen Amsterdam, kom dan naar het Beauty atelier The Make-up Factory.

De brow-expert van Amsterdam.

Wij verven en stylen je wenkbrauwen, epileren of waxen een mooie vorm die past bij jou gezicht.

De wenkbrauw specialiste van Amsterdam maak jou graag mooi!

Wenkbrauw styling

Tijdens een wenkbrauw styling krijg je een persoonlijk en zeer uitgebreid wenkbrauw advies. Wil je de beste wenkbrauwspecialist van Amsterdam, kom dan naar The Make-up Factory in Amsterdam oost.

Wij shapen, stylen, verven of epileren je wenkbrauw in de perfecte vorm. Hierdoor krijg jij de perfecte wenkbrauw voor jou gezichtsvorm.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG