Tatoeage verwijderen

Ben je ontevreden over je tatoeage en wil je hem verwijderd hebben? Maak dan een afspraak bij ons en laat je behandelen.

Hoe werkt het verwijderen van een tatoeage?

Wij maken gebruik van een YAG-Laser. Deze laser is heel precies, doelgericht en effectief,

Kunstmatig ingebrachte pigmenten zoals bij een tattoo worden door het laserlicht tot hele kleine stukjes geschoten. Het pigment wordt gedeeltelijk afgestoten tijdens de behandeling en door korstvorming en wondgenezing.

Daarnaast wordt een deel opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo via de nieren het lichaam.

Hoeveel behandelingen

Het aantal behandelingen ligt tussen de 5-12 behandelingen. Afhankelijk van de kwaliteit van de tatoeage, de huid en het pigment.

Hoe ouder de tatoeage hoe beter deze zich laat afbreken. Hoe groter het contrast met de huidskleur, hoe beter dit kan worden behandeld. Zwarte inkt laat zich dus gemakkelijker afbreken dan bijvoorbeeld oranje.

De behandelingen vinden om de 4-6 weken plaats.

De prijs is vanaf € 65,-.

Maak een afspraak

Tattoo verwijderen Amsterdam

Heb jij ooit een tatoeage laten zetten, maar ben je daar toch niet meer zo tevreden mee? Geen nood, het is namelijk mogelijk om deze tatoeage professioneel te laten verwijderen. Neem hiervoor contact op met The Make-Up Factory. Wij hebben de mensen en middelen in huis om ervoor te zorgen dat die mislukte, lelijke of niet meer zo gewenste tatoeage zo goed mogelijk te laten verwijderen. Wij gebruiken bij het tatoeage verwijderen in Amsterdam altijd lasers, waarmee het beste resultaat te behalen is. Voor meer informatie over verwijderen van tatoeage in Amsterdam neem je gewoon even contact met ons op.

Een tatoeage laten verwijderen in Amsterdam

Er zijn altijd wel van die tatoeages waar je na afloop misschien minder blij mee bent. Het kan zijn dat jij een tattoo hebt laten zetten met de naam van je ex, of met een plaatje waarvan je je later afvraagt hoe je dat nou toch ooit hebt kunnen doen. Dan is het goed om te weten dat wij deze tatoeages voor je kunnen verwijderen. Dit geldt natuurlijk ook voor permanente make-up. Ben je hier uiteindelijk toch niet zo tevreden mee? Ook dan kun je dit laten behandelen in onze salon. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. We vertellen je dan welke mogelijkheden je bij ons hebt.

Laat ons je tattoo verwijderen in Amsterdam

Je kunt er bij The Make Up Factory altijd op rekenen dat je de beste service krijgt, van mensen met verstand van zaken. Het verwijderen van tatoeage in Amsterdam wordt door ons dan ook altijd zo goed mogelijk gedaan. Er zijn wel factoren die daarmee meespelen, zoals de kwaliteit van de huid, pigmenten en diepte van de tatoeage of permanente make-up. Over het algemeen weten wij tussen de 70 en 90 procent reductie te behalen. Om een tatoeage te laten verwijderen in Amsterdam zijn wel zo'n 3 tot 10 behandelingen nodig.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG