BEAUTY & HEALTH SOLUTIONS

Als je weinig of geen wenkbrauwhaar hebt is Microblading een ideale permanente oplossing. Dit is mijn specialiteit, ik maak graag mooie natuurlijke wenkbrauwen in een vorm die past bij jou gezicht.

Wil jij graag van je pigmentvlekken, couperose, foutieve permanente make-up of ongewenste tattoo af? Dat kan met een Laser behandeling. Soms is één behandeling al voldoende.

Bij The Make-up Factory kun je uiteraard, de naam zegt het al, terecht voor een Make-up sessie, of een persoonlijk make-up advies, een totale beauty make-over, camouflage therapie of party make-up.

Voor huidverzorging heb ik  4 bijzondere behandelingen uitgekozen. Behandelingen met een goed resultaat én wetenschappelijk bewezen, want wij gaan voor een blijvend en goed resultaat.

Wij richten ons niet alleen op uiterlijke verzorging, maar ook op innerlijke balans. Ervaar onze Red Light Therapie, ontworpen om het immuunsysteem te versterken, slaapkwaliteit te verbeteren en ontspanning te bevorderen. Ontdek ook de voordelen van Fotobiomodulatie Therapie, een innovatieve en effectieve behandeling voor celvernieuwing, pijnbestrijding en ontstekingsremming, wat resulteert in versneld herstel. Uniek in Amsterdam!

The Make-up Factory:

  • Natuurlijk resultaat
  • vakmanschap
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Zeer ervaren en gespecialiseerd
  • Ruim de tijd
  • Beste reviews

Permanente make-up

Permanente make-up zit altijd goed! Het loopt niet uit en het scheelt je tijd met opmaken. Bij The Make-up Factory kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals een permanente eyeliner, wimperverdichting en de 3D-hairstroke microblading voor de wenkbrauwen.

Lees meer

Laserbehandelingen

Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we permanente make-up bij de wenkbrauwen veilig verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. Verder kunnen we ook zonder de laser een tattoo of permanente make-up verwijderen. Hierbij maken wij gebruik van een 'tattoo remover' deze is gebaseerd op organische ingrediënten.

Lees meer

Skin care

Voor iedereen die er graag goed uit wil zien hebben wij vier bijzondere behandelingen:

Carbon laser peeling, Super facial, LED-Light therapie, Mesoneedling.

Lees meer

Microblading

De 3D hairstroke microblading eyebrow techniek geeft een mooi natuurlijk effect. Met een klein mesje worden de haartjes aangezet zoals bij een cosmetisch tatoeage.

Lees meer

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Zondag & maandag gesloten

Contact

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

Adres

Von Liebigweg 39

1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG