Welkom bij
The Make-up Factory
in Amsterdam

Beauty Atelier

The Make-up Factory is een professionele make-up atelier. Wij verzorgen al meer dan 25 jaar make-up voor het bedrijfsleven, televisie- en theater producties, fotosessies, concerten en andere evenementen. Vele beroemdheden uit binnen en buitenland hebben in onze de make-upstoel gezeten. Martine Eger is dé wenkbrauw-expert. Door haar jarenlange make-up ervaring heeft zij een perfect oog gekregen voor het stylen van wenkbrauwen die passen bij jouw gezicht.

Zij is dan ook verantwoordelijk voor veel 'world famous brows'. Als je van natuurlijk uitziende wenkbrauwen houdt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij doen ook laserbehandelingen zoals het verwijderen van foutieve permanente make-up, tatoeages, pigmentvlekjes, radio therapie stippen en couperose. Op deze website vindt je informatie over alle behandelingen die wij uitvoeren. Heb je vragen, bel of mail ons, wij beantwoorden je vragen met plezier. Tot ziens bij bij The Make-up Factory in Amsterdam-Watergraafsmeer.

Permanente make-up

Permanente make-up zit altijd goed! Het loopt niet uit en het scheelt je tijd met opmaken. Bij The Make-up Factory kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals een permanente eyeliner, wimperverdichting en de 3D-hairstroke microblading voor de wenkbrauwen.

Lees meer...

Laserbehandelingen

Behandelingen met een laser zijn de meest veilige en effectieve manier om van ongewenste tatoeages, pigmentvlekken, permanente make-up, bestralingstippen, couperose of kalknagels af te komen.

Lees meer...

Carbon Laser Peeling

Deze peeling stimuleert de huid om collageen aan te maken en te verjongen. Het is een proces dat lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert.

Lees meer...

3D hairstroke

De 3D hairstroke eyebrows techniek geeft nieuwe of vollere, langere en/of bredere bestaande wenkbrauwen. Met een dunne naald worden de haartjes aangezet zoals bij een cosmetisch tatoeage.

Lees meer...

Over The Make-up Factory

Martine Eger is gespecialiseerd in permanente make-up en laserbehandelingen die ze uitvoert in haar beautysalon in Amsterdam. Ze werkt al meer dan 25 jaar als visagist en haarstylist voor tientallen BN'ers. En ze doceert Visagie en Permanente make-up  aan Schoonheids Instituut Academie Louman en  in Amsterdam.

Lees meer...

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer