Over eigenaresse Martine Eger

Martine Eger is al jaren een bekende naam voor iedereen die bij de tv werkt. Zij is de visagiste van veel bekende Nederlanders en wereld sterren. Door de jaren heen heeft zij zich ruim ontwikkeld en verschillende opleidingen gedaan. Zij is inmiddels gespecialiseerd in permanente make-up en de laser techniek.
Na 25 jaar werkzaam te zijn in de media, altijd onderweg en  iedere dag in een andere studio, werd het tijd voor iets anders. Nu werkt zij hoofdzakelijk in haar eigen beauty atelier in Amsterdam. Door haar vaardigheid als visagiste onderscheid zij zich van andere collega's in dit vak, beauty in zijn totaliteit, huidverzorging, make-up en haar.

Door haar uitgebreide make-up ervaring heeft zij een perfect oog gekregen voor het stylen van wenkbrauwen die te allen tijde passen bij jouw gezicht. En dat is een groot voordeel bij het zetten van Permanente Make-up, deze blijft lang zitten, de juiste vorm is dus van groot belang.

Ook krijgt zij vaak de vraag oude of foutieve permanente make-up te verwijderen of te verbeteren. Inmiddels is zij daar helemaal op toegespitst. Met dezelfde laser machine kun je ook pigmentvlekken, couperose en tatoeages verwijderen.

Uiteraard kun je bij The Make-up Factory, de naam zegt het al,  terecht voor een make-up sessie, make over of een persoonlijk make-up advies.

Verder gaf Martine ruim 25 jaar les bij Schoonheids Instituut Academie Louman in Amsterdam, in Visagie en Permanente make-up.

Daarnaast werkt  Martine mee aan het  bijzondere project: De Beauty Bank. De Beauty Bank wil mensen met persoonlijke tegenslagen weer laten stralen.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 20.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Zondag & maandag gesloten

Contact

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

Adres

Von Liebigweg 39

1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG