Fotobiomodulatie Laser Therapie

Fotobiomodulatie, ondanks beperkte bekendheid in Nederland, verdient een heldere uitleg om eventuele vooroordelen te vermijden. Je hoeft deze therapie niet te omarmen of er 'in te geloven'; het fundament ervan rust op pure biologische principes en wetenschappelijk onderzoek.
Het licht van de laser initieert foto-biochemische reacties in de cellen, wat leidt tot positieve fysiologische reacties.
Een Fotobiomodulatie laserbehandeling biedt een innovatieve benadering van pijnbestrijding door het optimaliseren van disfunctionerende cellen. Deze gerichte aanpak op celniveau biedt een mogelijke effectievere oplossing voor het verminderen van pijn en ontstekingen in vergelijking met traditionele pijnmedicatie. Het resultaat is langdurige verlichting en sneller herstel, gebaseerd op medische principes en biologische optimalisatie.

Fotobiomodulatie staat ook wel bekend als Low Light Laser Therapie, omdat er gebruik wordt gemaakt van lasers met een lage energie.

Het unieke vermogen van laserlicht om diep door te dringen, maakt het bijzonder effectief voor behandelingen op gebieden zoals gewrichten, weefsel, spieren en pezen. Hierdoor is het geschikt voor een breed scala aan gezondheidsklachten, waaronder: wondgenezing, gewrichts- en spierklachten, dermatologische, cosmetische en neurologische problemen.

Fotobiomodulatie vs Fotosynthese

Fotobiomodulatie kan worden vergeleken met fotosynthese: net zoals zonlicht planten helpt groeien door fotosynthese, stimuleert fotobiomodulatie het herstel van cellen en weefsels door positieve biologische reacties te bevorderen met behulp van specifieke golflengtes laserlicht. Beide processen zijn gebaseerd op natuurlijke principes en dragen bij aan groei en herstel op een biologisch niveau.

Wetenschappelijk bewezen

Fotobiomodulatie is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en bewezen effectief. Verschillende studies hebben de voordelen ervan bevestigd, variërend van preklinische laboratoriumexperimenten tot klinische proeven met menselijke deelnemers. Deze solide wetenschappelijke basis ondersteunt de effectiviteit van fotobiomodulatie voor diverse gezondheids- en welzijnsdoeleinden.
Alleen al op PUBMED zijn er al 10.000 onderzoeken terug te vinden.

Hoe werkt  het?

Het laser licht dringt diep door in weefsels, tot wel 6 cm. en stimuleert het ATP-systeem, dat is de 'energiefabriek' van cellen, vergelijkbaar met het opladen van een batterij. Dit optimaliseert de functie van cellen, wat resulteert in een verbeterd celnetwerk in je lichaam. Het licht van de laser initieert foto-biochemische reacties in de cellen, wat leidt tot positieve fysiologische reacties. Dit versnelt op natuurlijke wijze het genezingsproces en versterkt het zelfherstellende vermogen van je lichaam, wat uiteindelijk leidt tot een merkbare verbetering van je gezondheid en welzijn.

Fotobiomodulatie geeft je lichaam
een Boost

Wist je dat je lichaam een adembenemend netwerk is van maar liefst 60 biljoen cellen? Hier komt het interessante deel: door inactieve cellen nieuw leven in te blazen, geven we niet alleen die cellen een boost, maar optimaliseren we ook het complete celnetwerk. Want cellen werken nooit solo - ze zijn als de schakels in een krachtig netwerk. En wanneer die cellen op hun best zijn, loopt het hele celnetwerk beter, en voel jij te beter! Het geeft je lichaam de boost!

Wat maakt FBM uniek?

FBM is een slimme, pijnloze techniek die je natuurlijke zelfherstellende vermogen activeert. Het is uniek omdat het je eigen interne biologische processen stimuleert, zonder externe stoffen toe te voegen. Met een korte behandelduur van slechts 8-30 minuten is het aantrekkelijk en risicovrij, zonder bijwerkingen of schade.

Maak een afspraak voor een gratis consult.

De  Behandeling:

  • De 1e behandeling begint met een intake van 45 min.
  • Gevolgd voor een Laser behandeling van 15 min.
  • De Laser behandeling is pijnloos en heeft geen bijwerkingen of hersteltijd nodig.
  • Verbetering wordt vaak al na 2-3 sessies opgemerkt
  • De duur van het aantal behandelingen varieert afhankelijk van de ernst van de klacht, meestal variërend van 3-10 weken.
  • Een kuur is noodzakelijk voor optimale resultaten
  • Kosten;  € 75,00 p/beh.

De Laser behandeling is
pijnloos | zonder risico | niet-invasief | zonder bijwerkingen
snel 10-20 min. | effectief | 100% natuurlijk | herstelbevorderend |
niet toxisch | wetenschappelijk bewezen

Herstel sneller, Verlicht Pijn en Ontstekingen, Zonder Bijwerkingen!

Effectief  bij veel aandoeningen:

Acute en chronische pijn
Atrose/ Atritis
Botbreuk
Burn-out 
Carpaal tunnel syndroom
Doorbloedings klachten
Eczeem
Hernia
Hersentrauma / Herseninfarct
Hielspoor
Huidverbetering
Kneuzingen
Littekens
Long Covid
Ontstekingen
Nekklachten
Neuropathie
Slijmbeursontsteking
Preoperatief als Postoperatief
Pees klachten
Spierpijn
Tennisarm
Wondgenezing,
(ook open wonden diabetes)
Whiplash
Zenuwpijn

Behandelingen:

Fotobiomodulatie Therapie;  Pijnbestrijding & Herstel

Intake : duur 45- 60 min. 
Laser behandeling: Duur 30 min. | Kosten €  75,-
Een kuur is aan te bevelen.   |   Kuur 10x € 699,-

Long Covid Kuur

Kuur bestaat uit 10 behandelingen; Cel herstel, Bloedcellen impuls,
Red Light body Therapie & Fotobiomodulatie Therapie.
Afgestemd op de individuele klachten.

Intake : duur 45- 60 min. + een eerste Laser Behandeling € 95,-
Duur 30 min.  |. Kuur voor 10 behandelingen € 899,-

Kort geleden werd in het nieuws onthuld wat de langdurige ziekte en vermoeidheid bij Long Covid-patiënten veroorzaakt. Rob Wüst verklaart in AD 04-1-24: "Op celniveau zien we dat de mitochondriën van de spieren, onze energiefabrieken, minder goed functioneren en minder energie produceren."

https://www.ad.nl/gezond/onderzoek-vermoeidheid-bij-patienten-met-long-covid-heeft-lichamelijke-oorzaak~a6d2a09a5/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Fotobiomodulatie is dus dé oplossing voor Long Covid! Fotobiomodulatie Therapie activeert namelijk de mitochondriën en geeft de 'energiefabriek' een boost, waardoor cellen weer optimaal gaan werken. Dat is precies wat Fotobiomodulatie doet!

Detox Boost

Kuur bestaat uit 5 behandelingen; Fotobiomodulatie lever detox, bloedcellen impuls & Red Light Body Therapie.

Duur 30 min.  | Kuur voor 5 behandelingen  € 187,50

Burn-out Booster

Kuur bestaat uit 10 behandelingen; Cel herstel, Bloedcellen impuls, 
Red Light Therapie en Fotobiomodulatie Therapie. 
Afgestemd op de individuele klachten.

Iedereen met een burn-out herkent de gespannen spieren, veroorzaakt door de overactieve hormonen cortisol en adrenaline. Dit vergt veel energie en houdt het lichaam in een "vechten-vluchten" modus. Je bent uitgeput. Onze behandeling begint met het kalmeren van deze reactie. Het omvat rust voor lichaam en geest, verbetering van slaapkwaliteit, lasertherapie voor celactivatie, herstel van het immuunsysteem, optimalisatie van stofwisselingsfuncties, en stabilisatie/verbetering van de mentale/emotionele toestand.

Duur 30 min.  | Kuur voor 10 behandelingen € 899,-

Huidherstel

Huidherstel voor eczeem, acne, verwondingen, ook open diabetes wonden,  ontstekingen en  littekens.

FBM biedt doeltreffende resultaten bij moeilijk te behandelen huidaandoeningen zoals Eczeem en Psoriasis. Onze aanpak is specifiek gericht op het verminderen van ontstekingen, waardoor Fotobiomodulatie een veelbelovende oplossing is voor het beheersen van deze hardnekkige huidcondities.

Ook onze Blue Light Therapie is heel goed inzetbaar bij ontstekeingen.

Duur 30 min.  |  € 75,- p/beh.
Voor een goed resultaat is kuur noodzakelijk.

Maak een afspraak

Maak online een afspraak.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG