Make-over

Heb je een zware periode achter de rug en kun je wel een oppepper gebruiken? Bij een nieuwe periode hoort vaak ook een nieuwe look.

Onzeker over je uiterlijk? Dat is natuurlijk heel vervelend en dat doet iets met je zelfvertrouwen. Een goed verzorgd en mooi uiterlijk helpt je.

Tijd voor een make over!

Laat je verrassen door make-up artist Martine Eger.

In goed overleg kijken jullie samen naar alle mogelijkheden. Wat past het  beste bij jou. Wat is jou beauty wens?
Wij halen graag het mooiste in jou naar boven!

Martine Eger is een zeer ervaren make-up artist en heeft vele  nationale in internationale sterren in haar make-upstoel gehad. Zij werkte vooral voor tv-producties, concerten en grote evenementen, maar nu kan jij ook een afspraak met haar maken!

Make-up & Hairstyling
Duur: 3 uur  | kosten: € 299,00

Bekijk hier de prijslijst.

Maak afspraak
        

Beauty Metamorfose

Ben jij klaar voor een metamorfose in Amsterdam? Heb je zin in een frisse look? Heb je voor een event, feest, shoot of opname een visagiste of grimeur in Amsterdam nodig? Neem dan gewoon even contact op met The Make-Up Factory. Dit is het beauty atelier van Martine Eger. Zij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van make-up en special make-up. In goed overleg, kijkt zij wat goed bij je past en wat er misschien beter of anders kan. Zij heeft ruimschoots ervaring opgedaan op het toneel, bij tv-opnames en bij verschillende grote evenementen. Zoek je dan ook een professionele visagiste in Amsterdam, dan zit je goed bij The Make-Up Factory. In een persoonlijk gesprek ligt Martine graag toe wat haar mogelijkheden zijn. Je kunt dan gelijk een afspraak maken voor wanneer je visagie wil inhuren in Amsterdam.

De professionele visagiste  voor Amsterdam en omstreken

Martine Eger heeft een jarenlange ervaring als professionele visagiste en grimeur. Ze heeft bij toneelstukken, televisieprogramma's en evenementen haar oog voor detail laten spreken.

Halloween Party in Amsterdam, voor het grimeren van elk thema feest kun het beauty atelier The Make-up Factory bellen.

Make over in Amsterdam

Bij The Make-Up Factory hebben we vele jaren ervaring op het gebied van alles wat maar met Make-Up en Grime  te maken heeft. Metamorfose in Amsterdam is een van onze specialiteiten, waarbij we je aan kunnen raden om vooral eens een kijkje te nemen op onze website als je hier meer over wilt weten. Vragen over een metamorfose of grimeer mogelijkheden of een van de andere diensten die we je aan kunnen bieden? Neem dan gewoon even contact met ons op. We horen graag wat uw wensen zijn.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden | AVG
Microblading Amsterdam | Permanente wenkbrauwen Amsterdam | Tattoo laseren Amsterdam