Lash Lift

Bij de Lash Lift worden de eigen wimpers via een speciale techniek gekruld en geverfd. De wimpers worden gelift door siliconen pads, deze pads liggen op het ooglid. De wimperhaartjes worden tegen de pad aan gelegd daardoor kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden met de speciaal ontwikkelde vloeistoffen. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.

Deze behandeling is ook ideaal ter voorbereiding van een permanente wimperverdichting of eyeliner behandeling. Omdat je enkele dagen na een pmu-behandeling geen mascara mag gebruiken.

Voordelen van een Lash Lift:

  • Het resultaat blijft 6 weken zichtbaar.
  • Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling.
  • De ogen lijken groter.
  • Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
  • De wimpers zijn bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
  • De wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig.

Het is een pijnloze behandeling en deze duurt 50 minuten.

Prijs € 72,50 p/beh.

Maak een afspraak

Lash Lifting Amsterdam

Ben jij niet helemaal tevreden over je oogwimpers en zou je graag eens willen dat deze mooier en voller worden? Dan heb je vast wel eens gehoord van lash lifting. Dit is een techniek waarbij de eigen wimpers met behulp van een speciale techniek worden gekruld en geverfd. Het resultaat is niet alleen prachtig, het is ook nog eens langdurig. Na lash lifting in Amsterdam kun je zeker zes weken met die mooie nieuwe wimpers rond blijven lopen. Voor professionele Lash Lift in Amsterdam neem je gewoon even contact op met The Make-Up Factory. Wij staan voor je klaar om ook jou aan van die prachtige wimpers te helpen.

Een lash lift in Amsterdam uit laten voeren

Een lash lift, dat klinkt natuurlijk net als een facelift. Het principe is ook vergelijkbaar. De wimpers worden namelijk als het ware gelift, waardoor ze er mooier en voller uit gaan zien. Bij lash lifting in Amsterdam worden de eigen wimpers gelift door middel van speciale pads die op het ooglid liggen.

De haartjes van uw wimpers worden tegen deze pads aangelegd, zodat alle haartjes behandeld kunnen worden met de speciaal ontwikkelde vloeistof. Je kunt deze techniek laten uitvoeren bij zowel korte als lange wimpers. Je hoeft dan zes weken niet meer om te zien naar je wimpers.

De beste wimperlifting in Amsterdam

Bij The Make-Up Factory hebben we vele jaren ervaring op het gebied van alles wat maar met Make-Up te maken heeft. Lash Lift in Amsterdam is een van onze specialiteiten, waarbij we je aan kunnen raden om vooral eens een kijkje te nemen op onze website als je hier meer over wilt weten. Vragen over de Lash Lift of een van de andere diensten die we je aan kunnen bieden? Neem dan gewoon even contact met ons op. We bekijken dan samen wat je graag uitgevoerd wilt zien, waarna wij met je lash lift aan de slag gaan.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG