Litteken behandeling

Met mesoneedling

Littekens

Mesoneedling is een behandel techniek voor zowel het gezicht als lichaam, met een speciale pen met steriele naaldjes worden er kleine gaatjes in de huid gemaakt, die niet met het blote oog te zien zijn. Door deze prikkeling komen er groei en helende factoren vrij die zorgen voor de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Met behulp van een speciaal serum wordt het litteken weefsel zachter gemaakt. We kunnen helaas niet alle littekens laten verdwijnen, maar we kunnen het vaak wel verzachten en verbeteren.

Bent u net geopereerd en wilt je het litteken laten behandelen, dan kan vanaf 6 maanden na de operatie. (Gebruik onze LED-Light Therapie direct na de operatie, dan geneest de huid 57% sneller! Dit is wetenschappelijk aangetoond!)

Oudere littekens

Ook oudere littekens kunnen wij goed behandelen. Het serum verzacht het littekenweefsel, we hebben bij 30 jaar oude littekens geweldige resultaten gezien.

Keloïde litteken

Als u last heeft van een keloïde litteken, kunnen wij dit niet behandelen met Mesoneedling.

Acne littekens

De mesoneedling techniek is ook zeer geschikt om acne littekens te behandelen. Het resultaat is verbluffend. Grove poriën of een grove huidstructuur verbeteren zichtbaar.
Deze behandeling kan echter alleen op een gezonde huid toegepast worden.
Als u momenteel last heeft van een actieve acne-uitbraak, kunnen wij uw acne littekens niet behandelen. De behandeling zal de acne extra verspreiden.

Resultaat

Het resultaat is niet direct zichtbaar omdat de huid 30 dagen nodig heeft om collageen en elastine aan te maken. Wel geeft de huid een frisse indruk.

Er zijn meerderen behandelingen nodig, bij voorkeur 1 maal per maand.

Vermijd overmatig zon contact en saunabezoek direct na de behandeling en een goede hygiëne is belangrijk.

Prijs €  80,00 per zone

Maak nu een afspraak

Litteken behandeling

Litteken behandeling in Amsterdam met Mesoneedling is geschikt voor bijvoorbeeld

  • Acne littekens
  • Striae
  • Littekens van operatie
  • Kleine beschadigingen

Deze littekenbehandeling in Amsterdam is alleen toepasbaar op een gezonde huid. Wanneer er sprake is van een 'actieve acne uitbraak' kan de huid niet behandeld worden.

Heb je last van een keloïd litteken, dan kunnen wij deze ook niet behandelen met Mesoneedling.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG