Meso Whitening

Heb je last van donkere kringen onder je ogen, of heb je pigmentvlekken of ouderdomsvlekken in je gezicht of hals. Dan is dit een ideale behandeling voor jou!

Geen camouflage pigmenten of bleekmiddel, maar een nieuw serum uit Italië is het nieuwe wonder middel.  Dit serum bevat natuurlijke ingrediënten zoals, vitamine C, Kojic oil, arbutine en glutahione.

De Meso Whitening behandeling

De behandeling is pijnloos. We gebruiken een Derma-Pen om het Meso Whitening serum in de huid te penetreren. De pen geeft een licht trillend gevoel.  Het overtollige pigment wat bovenin de huid ligt wordt door het serum geleidelijk afgebroken.
De huid wordt licht of amper beschadigt, het wordt enkel iets rood na de behandeling. Dus de herstelperiode is minimaal, 1 tot 2 uur na de behandeling. En er is direct resultaat te zien, maar 10 dagen later is het resultaat het beste.

Na de behandeling krijgt je een creme mee naar huis, om de donkere kringen of pigmentvlekken mee in te smeren, dit helpt het proces om de melanine (donkere verkleuring) af te breken.

Twee weken later volgt de volgende behandeling. Er zijn meerdere behandelingen nodig om het pigment af te breken.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren.

Enkele voordelen:

  • Pijnloze behandeling
  • snel resultaat
  • zeer korte herstelperiode
  • Geschikt voor donkere kringen
  • Geschikt voor pigmentvlekken/ hyperpigmentatie

Hoeveel behandelingen je nodig? Dit is afhankelijk van de donkere kringen of hoeveelheid pigmentvlekken. Gemiddeld 1-5 behandelingen.

Kan ik deze behandeling ondergaan als ik Botox of Fillers gebruik? Jazeker, dat kan, enkele weken na de laatste Botox behandeling.

Ik heb last van een actieve acne uitbraak, kan ik dan behandeld worden met Meso Whitening? Nee, dat kan helaas niet.

Duur: 30 min.

Kosten: € 80/ 134,50,- p/beh.

Maak nu een afspraak

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG