Professionele visagie

The Make-up Factory bestaat al sinds 2000 en is begonnen als professioneel visagie bedrijf voor de media. Nu kunnen ook particulieren bij ons terecht.

Eigenaar Martine Eger is al jaren een bekende naam voor iedereen die bij de tv werkt. Zij is de visagiste van veel bekende nederlanders. Nu werkt zij hoofdzakelijk in haar eigen beauty atelier in Amsterdam.

Maak een afspraak

Voor vragen, meer informatie, boekingen of een offerte kunt u ons mailen.
Dan nemen we spoedig contact met u op.

Email ons

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Persoonlijk make-up advies

Duur 1 uur | kosten € 99,00

Make-up voor een speciale gelegenheid

Heb je een feest of gala, laat je dan professioneel opmaken.
Duur 1,5 uur | kosten € 149,00

Business Make-up advies

Persoonlijk make-up advies voor een zakelijke professionele look.
Duur 1 uur | kosten € 99,00

Make-over

Heb je zin in een totaal nieuwe look?
Uiteraard bespreken uitgebreid wat je wensen zijn en gaan we in goed overleg een nieuwe look creëren, je kunt je natuurlijk ook laten verrassen.
Duur 3 uur | kosten € 299,00

Professionele visagie op locatie

Heeft u één of meerdere visagisten nodig voor make-up, grime of haarwerk voor opnames van een tv-programma, online event, een lezing, presentatie, congres , gala concert, fotoshoot, commercial of een webinar? The Make-up Factory werkt met verschillende free-lance visagisten en grimeurs. Hierdoor krijgt u altijd de juiste mensen die passen bij uw opdracht.
Offerte op aanvraag

Visagie

Heb je voor een event, feest of shoot of opname een visagiste in Amsterdam nodig? Neem dan gewoon even contact op met The Make-Up Factory. Dit is de makeup studio van Martine Eger. Zij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van make-up. Zij heeft ruimschoots ervaring opgedaan op het toneel, bij tv-opnames en bij verschillende grote evenementen. Zoek je dan ook een professionele visagiste in Amsterdam, dan zit je goed bij The Make-Up Factory. In een persoonlijk gesprek ligt Martine graag toe wat haar mogelijkheden zijn. Je kunt dan gelijk een afspraak maken voor wanneer je visagie wil inhuren in Amsterdam.

De professionele visagiste voor Amsterdam en omstreken

Martine Eger heeft een jarenlange ervaring als professionele visagiste. Ze heeft bij toneelstukken, televisieprogramma's en evenementen haar oog voor detail laten spreken. Zo heeft ze een bijzondere affiniteit voor het aanbrengen van mooie wenkbrauwen en eyeliners.

The Make-Up Factory is ze onder andere gespecialiseerd in permanente make-up. Ze weet precies wat er bij een bepaald gezicht hoort en hoe dit aangebracht moet worden. Wil jij dan ook visagie inhuren in Amsterdam, dan raden we je aan om hiervoor eens contact op te nemen met The Make-Up Factory Amsterdam.

Op zoek naar een professionele visagiste in Amsterdam?

Voor een visagiste in Amsterdam neem je gewoon even een kijkje op onze website. Hier vind je ook informatie over de vele andere diensten die wij je aan kunnen bieden. We hebben het dan onder andere over het aanbrengen van permanente make-up, maar ook over bijvoorbeeld het verwijderen van mislukte of niet meer gewenste tatoeages, pigmentvlekken en couperose. Je vindt bij ons de toewijding en professionaliteit die je verwacht van echte experts op dit gebied. We vertellen je hier graag meer over, schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen met al je vragen en verzoeken.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG