Permanente eyeliner op de bovenste en/of onderste wimperrand

Permanente eyeliner is een permanente make-up behandeling waarbij er tussen de eigen wimperhaartjes en net daarboven stipjes pigment worden gezet (getatoeëerd) deze stipjes vormen uiteindelijk een lijn; een eyeliner. Uiteraard kun je van te voren aangeven welke vorm en dikte de eyeliner moet krijgen. En je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Met permanente make-up heb je voortaan 24/7 sprekende ogen. Het blijft perfect zitten onder alle omstandigheden: het is tenslotte de enige make-up die niet kan uitlopen.

De behandeling
De gehele eyeliner of wimperverdichting behandeling en de voorbereiding duren ongeveer anderhalf uur. Na 4 weken komt u terug voor de tweede behandeling. Een eyeliner of wimperverdichting wordt altijd in twee behandelingen gezet. Deze (na)behandeling is bij de prijs inbegrepen.

Wilt u na de tweede behandeling een andere vorm of een dikkere lijn, dan is dat niet bij de prijs inbegrepen.

Zelf verdovingszalf Emla meenemen
Voordat de behandeling begint wordt de te behandelende plek licht verdoofd. Door de verdoving voelt u weinig tot niets van de behandeling. U dient zelf Emla zalf 5% mee te nemen. Vraag de zalf aan via uw huisarts.

De prijs onderwimperrand  €235,-
Eyeliner bovenwimperrand € 275,-

Bekijk hier de prijslijst.

Maak nu een afspraak

Wat zijn de voordelen van een permanente eyeliner?

Een permanente eyeliner is ideaal voor mensen die zonder make-up een vollere oogopslag willen, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen, een sauna bezoeken, een make-up allergie of snel tranende ogen hebben, niet handig zijn in het aanbrengen van make-up of geen vaste hand hebben of een bril dragen.

Hoe ziet een permanente eyeliner behandeling eruit?

De eyeliner wordt zeer nauwkeurig gezet met een speciaal mesje die krasjes in de huid maakt en waar pigment in achterblijft. Bij The Make-up Factory kunt u rekenen op deskundig advies, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen. Wij brengen een natuurlijke permanente make-up bij u aan en die bij uw gezicht past.

Wat is een permanente eyeliner?

Dit is een behandeling waarbij pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Het is een cosmetische tatoeage. Dankzij onze ruime ervaring met het tekenen van eyeliners zijn wij zeer bedreven in het vinden van de juiste vorm die past bij uw gezicht. Wij geven deskundig advies en gaan voor het mooiste resultaat.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

The Make-up Factory & Laserweg
Oude IJselstraat 15-17
1078 CL Amsterdam-Zuid

.

© 2017 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden