Permanente eyeliner

Er zijn twee mogelijkheden ;

Wimperverdichting  en Permanente Eyeliner

Een heel natuurlijk effect geeft een Wimperverdichting, dit is een permanente make-up behandeling waarbij er tussen de eigen wimperhaartjes pigment stipjes worden gezet (getatoeëerd) deze stipjes vormen uiteindelijk een volle wimperrand. Een wimperverdichting is geschikt voor iedere oogvorm. Heb jij last van een 'blote billen gezicht' wanneer je wakker wordt? Mis jij 's morgens wat expressie in je gezicht? Dan is een wimperverdichting echt iets voor jou.

Voorbeeld wimperverdichting

De wimperverdichting is de basis voor elke eyeliner, alleen wordt er bovenop de wimperrand een eyeliner gezet. Uiteraard kun je van te voren aangeven welke vorm en dikte de eyeliner moet krijgen. En je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Met een permanente eyeliner heb je voortaan 24/7 sprekende ogen. Het blijft perfect zitten onder alle omstandigheden: het is tenslotte de enige eyeliner make-up die niet kan uitlopen!

The Make-up Factory is gespecialiseerd in Permanente Make-up.

Als jij permanente eyeliner aan wil laten brengen, dan is het belangrijk dat je er op let dat je dit door ervaren professionals laat doen. Permanente eyeliner haal je namelijk niet zomaar even weg, je zit er een lange tijd aan vast! De naam zegt het misschien al, The Make-up Factory is gespecialiseerd in make-up en dat is een perfecte basis voor een mooie Permanente Make-up.

Ervaren Permanente make-up specialist

Voordat ik aan de Permanente make-up opleiding begon, was ik al ruim 10 jaar werkzaam als visagiste in de media. Een werkelijk groot voordeel voor het zetten van permanente make-up. Ik werk nu hoofdzakelijk in mijn  eigen Beauty Atelier in Amsterdam, maar verzorg nog steeds de make-up voor verschillende artiesten. Martine Eger is een bekende naam in tv-land, ik heb vele nationale en internationale artiesten in mijn make-upstoel gehad, heb dus veel make-up ervaring en heb legio eyeliners in mijn leven getekend. Ik kan je dan ook goed adviseren welke vorm het beste bij jou past. Uiteraard is er van te voren uitgebreid overleg welke eyeliner wensen jij hebt.

De permanente eyeliner behandeling

De eyeliner of wimperverdichting behandeling en de voorbereiding duren ongeveer anderhalf uur. Na 4 weken kom je terug voor een tweede behandeling. Een eyeliner of wimperverdichting wordt altijd in twee behandelingen gezet. Deze (na)behandeling is bij de prijs inbegrepen.Wil je na de tweede behandeling een andere vorm of een dikkere lijn, dan is dat niet bij de prijs inbegrepen.
Voordat de behandeling begint wordt de te behandelende plek licht verdoofd. Door de verdoving voel je weinig van de behandeling. Je dient zelf Emla zalf 5% mee te nemen. Vraag de zalf aan via je huisarts.

Enkele voordelen:

- Permanente eyeliner loopt nooit uit
- Wakker worden met expressie
- Landurig effect ( 5 jaar)
- Tijdbesparend

Wimperverdichting:   € 379,00

Permanente Eyeliner: € 422,00

een afspraak  voor een gratis consult.

maak een afspraak online

Permanente eyeliner

Wil je permanente eyeliner in Amsterdam laten aanbrengen? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij The Make-Up Factory. Bij ons vind je namelijk de kennis en ervaring die nodig zijn om deze make-up helemaal perfect aan te laten brengen. In ons permanente make-up studio Amsterdam heb je te maken met mensen die jarenlange ervaring hebben op het gebied van professionele make-up, maar ook permanente make-up. Wil jij eyeliner permanent in Amsterdam aangebracht hebben? Dan hoef je hiervoor alleen maar even contact met ons op te nemen voor een afspraak. We helpen je dan snel en professioneel!

De permanente eyeliner salon van Amsterdam

Wij zorgen ervoor dat jij de pmu eyeliner in Amsterdam aangebracht krijgt waarvan jij helemaal tevreden bent. Zo zorg je ervoor dat je jezelf een hoop tijd bespaart in de ochtend en dat je ook altijd een eyeliner hebt die helemaal strak op je gezicht zit. Neem gewoon de mogelijkheden even door met onze professionals, zodat jij ook zeker weet dat je de make-up krijgt die het beste bij je past.

Wees welkom voor een gratis consult.

Meer weten over onze permanente eyeliner salon in Amsterdam?

Als jij de keuze maakt voor permanente eyeliner, dan kan je er zeker van zijn dat je bij ons goed zit. The Make-Up Factory heeft de beschikking over de meest moderne technieken, die worden gebruikt door professionals met vele jaren ervaring op dit gebied. We raden je dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen voor een afspraak. We gaan dan even met je om de tafel zitten om te bekijken wat jij wil en hoe we dat kunnen gaan regelen voor je.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG