Permanente eyeliner op de bovenste en/of onderste wimperrand

Permanente eyeliner is een permanente make-up behandeling waarbij er tussen de eigen wimperhaartjes en net daarboven stipjes pigment worden gezet (getatoeëerd) deze stipjes vormen uiteindelijk een lijn; een eyeliner. Uiteraard kun je van te voren aangeven welke vorm en dikte de eyeliner moet krijgen. En je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Met permanente make-up heb je voortaan 24/7 sprekende ogen. Het blijft perfect zitten onder alle omstandigheden: het is tenslotte de enige make-up die niet kan uitlopen.

De behandeling
De gehele eyeliner of wimperverdichting behandeling en de voorbereiding duren ongeveer anderhalf uur. Na 4 weken komt u terug voor een behandeling. Een eyeliner of wimperverdichting wordt altijd in twee behandelingen gezet. Deze (na)behandeling is bij de prijs inbegrepen.

Wilt u na de tweede behandeling een andere vorm of een dikkere lijn, dan is dat niet bij de prijs inbegrepen.

Zelf verdovingszalf Emla meenemen
Voordat de behandeling begint wordt de te behandelende plek licht verdoofd. Door de verdoving voelt u weinig  van de behandeling. U dient zelf Emla zalf 5% mee te nemen. Vraag de zalf aan via uw huisarts.

Wimperverdichting   € 325,00
Permanente Eyeliner € 350,00

Bekijk hier de prijslijst

Maak nu een afspraak

Wat zijn de voordelen van een permanente eyeliner?

Een permanente eyeliner is ideaal voor mensen die zonder make-up een vollere oogopslag willen, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen, een sauna bezoeken, een make-up allergie of snel tranende ogen hebben, niet handig zijn in het aanbrengen van make-up of geen vaste hand hebben of een bril dragen.

Hoe ziet een permanente eyeliner behandeling eruit?

De eyeliner wordt zeer nauwkeurig gezet met een speciaal mesje die krasjes in de huid maakt en waar pigment in achterblijft. Bij The Make-up Factory kunt u rekenen op deskundig advies, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen. Wij brengen een natuurlijke permanente make-up bij u aan en die bij uw gezicht past.

Wat is een permanente eyeliner?

Dit is een behandeling waarbij pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Het is een cosmetische tatoeage. Dankzij onze ruime ervaring met het tekenen van eyeliners zijn wij zeer bedreven in het vinden van de juiste vorm die past bij uw gezicht. Wij geven deskundig advies en gaan voor het mooiste resultaat.

Permanente eyeliner Amsterdam

Wil je permanente eyeliner in Amsterdam laten aanbrengen? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij The Make-Up Factory. Bij ons vind je namelijk de kennis en ervaring die nodig zijn om deze make-up helemaal perfect aan te laten brengen. In onze studio heb je te maken met mensen die jarenlange ervaring hebben op het gebied van professionele make-up, maar ook permanente make-up. Wil jij eyeliner permanent in Amsterdam aangebracht hebben? Dan hoef je hiervoor alleen maar even contact met ons op te nemen voor een afspraak. We helpen je dan snel en grondig!

De permanente eyeliner salon van Amsterdam

Als jij permanente eyeliner aan wil laten brengen, dan is het belangrijk dat je er op let dat je dit door ervaren professionals laat doen. Permanente eyeliner haal je namelijk niet zomaar even weg, je zit er wel lange tijd aan vast!

Wij zorgen ervoor dat jij de eyeliner permanent in Amsterdam aangebracht krijgt waarvan jij helemaal tevreden bent. Zo zorg je ervoor dat je jezelf een hoop tijd bespaart in de ochtend en dat je ook altijd een eyeliner hebt die helemaal strak op je gezicht zit. Neem gewoon de mogelijkheden even door met onze professionals, zodat jij ook zeker weet dat je de make-up krijgt die het beste bij je past.

Meer weten over onze permanente eyeliner salon in Amsterdam?

Als jij de keuze maakt voor permanente eyeliner, dan kan je er zeker van zijn dat je bij ons goed zit. The Make-Up Factory heeft de beschikking over de meest moderne technieken, die worden gebruikt door professionals met vele jaren ervaring op dit gebied. We raden je dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen voor een afspraak. We gaan dan even met je om de tafel zitten om te bekijken wat jij wil en hoe we dat kunnen gaan regelen voor je.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden | AVG
Microblading Amsterdam | Permanente wenkbrauwen Amsterdam | Tattoo laseren Amsterdam