Pigmentvlekken verwijderen

Behandelingen met een laser is de meest veilige en meest effectieve manier om van ongewenste pigmentvlekken, tatoeages of permanente make-up af te komen.

De laserbehandeling
Pigmentvlekken worden door het laserlicht tot hele kleine stukjes geschoten. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en wondgenezing en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo via de nieren het lichaam.

Deze laserbehandeling is niet geschikt voor de donkere huid.

Na de behandeling
De behandelde huid kan na de behandeling warm aanvoelen. Het pigmentvlekje kan in eerste instantie wat donkerder of grijsachtig van kleur worden. Mogelijk ontstaat een oppervlakkig korstje op de plek van het pigment.

Meestal is er 1 tot 2 behandelingen nodig om een pigmentvlek te verwijderen. Het resultaat en het aantal behandelingen is afhankelijk van het soort pigment en de diepte van het pigment.Door de laser-warmte kan tot 24 uur na de behandeling een reactie van de huid optreden in de vorm van warmte, lichte roodheid en uitdroging/ blaasjes.

De laser beschadigt de huid niet en laat geen littekens achter.

Wij adviseren de 1e drie dagen na de behandeling geen make-up te gebruiken op de behandelde plek en voorkom blootstelling aan de felle zon of zonnebank.

De prijs per behandeling is vanaf € 45,-

Bekijk hier de prijslijst.

Maak nu een afspraak

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Hoek Waalstraat/ Uiterwaardenstraat 218 
1079 CV Amsterdam-Zuid

.

© 2017 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden