Pigmentvlekken verwijderen

Behandelingen met een laser is de meest veilige en meest effectieve manier om van ongewenste pigmentvlekken, tatoeages of permanente make-up af te komen.

De laserbehandeling

Pigmentvlekken worden door het laserlicht tot hele kleine stukjes geschoten. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en wondgenezing en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo via de nieren het lichaam.

Deze laserbehandeling is niet geschikt voor de donkere huid.

Na de behandeling

De behandelde huid kan na de behandeling warm aanvoelen. Het pigmentvlekje kan in eerste instantie wat donkerder of grijsachtig van kleur worden. Mogelijk ontstaat een oppervlakkig korstje op de plek van het pigment.

Meestal is er 1 tot 2 behandelingen nodig om een pigmentvlek te verwijderen. Het resultaat en het aantal behandelingen is afhankelijk van het soort pigment en de diepte van het pigment.Door de laser-warmte kan tot 24 uur na de behandeling een reactie van de huid optreden in de vorm van warmte, lichte roodheid en uitdroging/ blaasjes.

De laser beschadigt de huid niet en laat geen littekens achter.

Wij adviseren de 1e drie dagen na de behandeling geen make-up te gebruiken op de behandelde plek en voorkom blootstelling aan de felle zon of zonnebank.

€ 105,00 p/beh.

Maak nu een afspraak

Pigmentvlek in gezicht?

Heb jij last van een pigmentvlek in het gezicht?  Dit is een vervelend probleem waar je jezelf heel onzeker door kunt voelen. Toch is het helemaal niet nodig om met pigmentvlekken rond te lopen. Je hebt namelijk bij The Make-Up Factory de mogelijkheid om een pigmentvlek te verwijderen in Amsterdam. We hebben de professionele apparatuur klaarstaan waarmee we ervoor zorgen dat de pigmentvlekken niet meer te zien zijn. Wil je meer weten over onze pigmentvlek behandeling in Amsterdam? Dan raden wij je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen en een vrijblijvende afspraak met ons te maken. We gaan dan samen bekijken hoe we een einde kunnen maken aan je pigmentvlekken.

Een pigmentvlek weglaseren

Een pigmentvlek is over het algemeen onschuldig, maar je zit er toch niet op te wachten om hiermee rond te moeten lopen. Het is ook helemaal niet nodig om pigmentvlekken te hebben. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om deze vlekken weg te laten halen.

Een pigmentvlek weglaseren in Amsterdam kun je laten doen bij The Make-Up Factory. Wij hebben vele jaren ervaring met de behandeling van pigmentvlekken, maar ook met het verwijderen van bijvoorbeeld couperose, ongewenste tatoeages en permanente make-up. Bij ons ben je in goede, betrouwbare handen en wij zorgen er dan ook graag voor dat je weer snel helemaal gelukkig kunt zijn met je aangezicht.

Laat ons je pigmentvlek verwijderen in Amsterdam

Voor een professionele pigmentvlek behandeling in Amsterdam neem je vandaag nog contact op met The Make-Up Factory. We maken dan een afspraak met je om te bekijken wat voor pigmentvlekken jij hebt zitten. We gaan dan de pigmentvlek weglaseren in Amsterdam. Dit is een korte behandeling, waarna je huid nog korte tijd gevoelig zal zijn. Maar als dit is afgelopen zul je merken dat de pigmentvlekken zijn verdwenen.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG