Wenkbrauw correctie

Ben je ontevreden over jou  permanente make-up, of is deze  mislukt of verkleurd? Mislukte wenkbrauwen komen relatief gezien het meeste voor. Een deskundige PMU-specialist kan dit corrigeren of verwijderen. Maar dit is niet altijd een eenvoudige klus.

Het beste kun je een  afspraak maken voor een consult, dan bespreken we uitgebreid wat de beste oplossing voor jou is.

Boek een gratis consult

Permanente Make-up verkleurd?

Té rode wenkbrauwen of een blauwe /grijze gloed kunnen we soms in één of twee behandelingen corrigeren.
Dat kan met een permanente make-up behandeling in de juiste corrigerende kleur.
Vaak is deze verkleurde permanente make-up simpelweg te diep geplaatst of er is een verkeerde kleur gebruikt.

Foutieve of asymmetrisch wenkbrauwen

Slecht geplaatste wenkbrauwen kunnen we soms met eén behandeling al veranderen. Meestal  zijn er meerdere behandelingen nodig voor het mooiste resultaat. Soms kunnen we het corrigeren met een permanente make-up behandeling, soms moet er eerst iets weggelaserd worden.

Laser behandeling

Een laser behandeling is niet geheel  pijnloos en meestal zijn er meerdere behandelingen nodig voordat het pigment verdwenen is. De kwaliteit van de pigmenten, de huid en diepte van de permanente make-up zijn nooit hetzelfde, daarom is het altijd lastig in te schatten hoeveel behandelingen er nodig zijn. Meestal kunnen we dat na eén behandeling het beste inschatten. Voor een goed resultaat zijn minimaal 2 tot 6 behandelingen nodig.

Prijs correctie beh. € 245,00 p/beh.
Laserbehandeling  € 105,00  p/beh.

Permanente make-up verwijderen Amsterdam

Heb jij ooit permanente make-up laten aanbrengen en heb je hier spijt van gekregen? Wil jij liever dat deze make-up weer wordt verwijderd? Dan ben je bij The Make-Up Factory aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de middelen en mensen in huis om ervoor te zorgen dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om die mislukte of niet meer gewenste make-up. Ook met tatoeages weten we bij The Make-Up Factory wel raad. We gebruiken hier moderne, veilige lasertechnieken voor, waarbij je er op kunt rekenen dat alles zo netjes mogelijk wordt verwijderd. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al je vragen

Verwijderen van permanente make-up in Amsterdam

Wil jij permanente make-up laten verwijderen in Amsterdam? Dan raden we je aan om hiervoor eens bij The Make-Up Factory langs te komen. Wij hebben namelijk niet alleen maar ervaring met permanente make-up aanbrengen, maar ook met het verwijderen hiervan.

Permanente make-up laten verwijderen in Amsterdam is een van onze specialiteiten. Het resultaat van deze verwijdering hangt altijd wel een beetje af van een aantal verschillende zaken, zoals de kwaliteit van de huid en de diepte van de make-up of tatoeage. Verwijderen van permanente make-up in Amsterdam levert bij ons over het algemeen wel een resultaat op van 90 procent.

Voor permanente make-up verwijderen naar Amsterdam komen

Het corrigeren van permanente make-up in Amsterdam is mogelijk bij The Make-Up Factory. We hebben experts klaarstaan die graag aan de slag gaan met het verwijderen van de make-up. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden die je op dit gebied bij ons hebt. We kunnen ook aan de slag met het verwijderen van tatoeages, couperose en pigmentvlekken. Ook voor het bijwerken van permanente make-up ben je bij ons aan het juiste adres.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG