Microblading voor natuurlijk uitziende wenkbrauwen

Microblading is een cosmetische tatoeage techniek voor een natuurlijke wenkbrauwen look. Dit is mijn specialiteit. Tijdens deze microblading techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd. Ik gebruik hiervoor een speciaal mesje, hierbij worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het is een vrij snelle methode. De aangebrachte krasjes/haartjes zijn flinterdun en bijna niet van echt te onderscheiden. Deze microblading techniek geeft een heel natuurlijke look omdat er huidskleur in de wenkbrauw zichtbaar blijft. De behandeling is daardoor ook geschikt voor mannen.

Na bijvoorbeeld een chemokuur kunnen wenkbrauwen minder vol terugkomen, ook daar is deze natuurlijke microblading een goede oplossing voor.

'Tatoeëren in het gezicht is best eng', deze opmerking horen wij natuurlijk vaker. Daarom neem ik ruim de tijd om de behandeling te bespreken. We beginnen met het tekenen van de wenkbrauwen en hierbij houd ik uiteraard rekening met al je wenkbrauw wensen en geef ik je een deskundig en eerlijk advies.

Als make-upartist heb ik in de afgelopen 25 jaar, heel veel verschillende wenkbrauwen getekend, deze ervaring helpt mij, jou een perfecte wenkbrauw te geven, eentje die te allen tijde past bij jouw gezicht.

De wenkbrauwen worden in twee behandelingen gezet. Je komt na 4-6 weken terug voor de tweede behandeling. (Kom je niet binnen 6 weken terug voor de nabehandeling dan vervalt deze, tenzij anders is afgesproken.)

Net na de behandeling zijn de wenkbrauwen een stuk donkerder. Dat verdwijnt na enkele dagen. Het resultaat blijft gemiddeld twee jaar prachtig. Dit is afhankelijk van je huidtype, huidskleur en leeftijd. Na deze twee jaar is slechts eén opfrisbehandeling nodig en dan zijn de wenkbrauwen weer voor twee jaar mooi.

Jouw voordelen:

  • Wakker worden met (mooie) wenkbrauwen
  • Tijdbesparend
  • Altijd een perfecte vorm wenkbrauwen
  • Geen uitgelopen of verdwenen make-up
  • Langdurig effect

De prijs per behandeling is €475,- (incl. nabehandeling).

Maak een afspraak/ Gratis consult

Wat zijn de voordelen van hairstroke?

Permanente make-up op de wenkbrauwen is ideaal voor mensen die zonder make-up vollere wenkbrauwen willen, een stukje wenkbrauw missen, weinig wenkbrauwhaartjes hebben, ongelijke wenkbrauwen hebben, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen en een sauna bezoeken.

Hoe ziet een hairstroke behandeling eruit?

Met een heel dun mesje worden er "haartjes" getatoeëerd op de huid, onder de wenkbrauw. Dit wordt ook wel microblading genoemd. De haartjes zijn zo smal dat ze bijna niet van het echt te onderscheiden zijn. Bij The Make-up Factory kunt u rekenen op deskundig advies, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen. Wij brengen een natuurlijke permanente make-up bij u aan en die bij uw gezicht past.

Wat is de hairstroke?

De 3D hairstroke techniek is de meest natuurlijke techniek voor wenkbrauwen. Bij deze 3D hairstroke wenkbrauw techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd. Wij gebruiken hiervoor een speciaal mesje. Bij deze 3D mesjes-techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG