Couperose / bloedvaatjes verwijderen

Couperose zijn kleine bloedvaatjes, fijne rode lijntjes, vaak op de wangen, neus, of voorhoofd. Couperose komt veel voor, vooral bij de blanke, lichte huidkleur en is onschuldig maar kan opvallend en daardoor vervelend zijn. De kleine vaatjes kunnen prima behandeld worden met laser.

De oorzaak van couperose is een verzwakte vaatwand, vaak speelt erfelijke aanleg een rol, maar ook leeftijd, roken, veel buiten zijn- blootstelling van wind en zon.

De behandeling
De behandeling duurt 20-30 minuten. Vaak is 1 behandeling voldoende soms zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig, met een interval van 1 maand, de huid heeft 30 dagen nodig om zich te vernieuwen. De laser behandeling kan licht gevoelig zijn, de absorptie van de energiebundel voelt aan als een elastiekje dat tegen de huid aanschiet. Tijdens en na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en de behandelde adertjes worden donkerder.

Door de warmte van de energiebundel plakken de wandjes van de adertjes aan elkaar vast. Na de behandeling kan de huid warm, rood en licht gezwollen zijn, dat verschilt per persoon. En dat trek vaak binnen 48 uur weer weg.

De vaatjes die gelaserd zijn zullen de dagen erna wat donkerder opkleuren en meer zichtbaar zijn. Dit duurt een aantal dagen. Wij adviseren u na de behandeling niet naar de sauna te gaan, heel heet te douchen of lang in de felle zon te gaan, dit om doorbloeding van de huid niet te verhogen.

De prijs per behandeling is € 65,- voor 20 min en € 85,- voor 30 min.

Bekijk hier de prijslijst.

Maak nu een afspraak

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Hoek Waalstraat/ Uiterwaardenstraat 218 
1079 CV Amsterdam-Zuid

.

© 2017 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden