Couperose of kleine bloedvaatjes verwijderen

Couperose zijn kleine bloedvaatjes, fijne rode lijntjes, vaak op de wangen, neus, of voorhoofd. Couperose komt veel voor, vooral bij de blanke, lichte huidkleur en is onschuldig maar kan opvallend en daardoor vervelend zijn. De kleine vaatjes kunnen prima behandeld worden met laser.
De oorzaak van couperose is een verzwakte vaatwand, vaak speelt erfelijke aanleg een rol, maar ook leeftijd, roken, veel buiten zijn- blootstelling van wind en zon.

De couperose Laser behandeling

De meest effectieve methode om  kleine bloedvaatjes te verwijderen is met laser. De behandeling duurt 20-30 minuten. Vaak is 1 behandeling voldoende soms zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig, met een interval van 1 maand. De laser behandeling kan licht gevoelig zijn, de absorptie van de energiebundel voelt aan als een warme speldenprik.

Wij gebruiken een nieuwe lasermachine met een kleine laserpen, deze pen geeft een hele kleine en exacte energiebundel af, door de warmte van de energiebundel plakken de wandjes van de vaatjes aan elkaar vast. Na de behandeling kan de huid warm en iets rood en zijn, dat verschilt per persoon, maar met deze nieuwe laserpen wordt de huid minimaal belast en minimaal rood.

Wij adviseren je na de behandeling niet naar de sauna te gaan, heel heet te douchen of lang in de felle zon te gaan, dit om doorbloeding van de huid niet te verhogen.

De prijs per behandeling is  € 75,- /  105,-

Maak nu een afspraak

Vaatjes verwijderen Amsterdam

Heb jij last van couperose? Dit is een onschuldige aandoening waarbij er in je gezicht uitgezette rode en blauwe bloedvaatjes ontstaan. Ondanks dat het onschuldig is, kan je jezelf er wel aan storen hoe het eruit ziet. Bij The Make-Up Factory zorgen we er graag voor dat de couperose wordt verwijderd. Couperose verwijderen in Amsterdam laat je dan ook het beste door ons doen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van verwijderen van couperose, maar ook permanente make-up, tatoeages en pigmentvlekken. Wij hebben de modernste apparatuur klaarstaan om ervoor te zorgen dat jij straks geen last meer hebt van couperose.

Couperose verwijdering in Amsterdam

Bij de behandeling van couperose in Amsterdam maken wij gebruik van lasertechnieken. We zetten deze lasers in bij elke manier om iets te verwijderen. Het is een goede manier om de huid te helpen tegen verkleuringen en te goed zichtbare bloedvaatjes.

Wij zorgen er op deze manier voor dat je geen last meer zult hebben van de couperose. Bij ons duurt een behandeling zo'n 20 tot 30 minuten. Na afloop kan het bestraalde deel van je gezicht licht gevoelig zijn, maar dit verdwijnt in de regel weer snel. Wil je meer weten over de behandeling van couperose in Amsterdam? Neem dan gewoon even contact met ons op met al je vragen.

Laat professioneel je couperose verwijderen in Amsterdam

Bij The Make-Up Factory werken experts op het gebied van laserbehandelingen. We raden je aan om gewoon even op onze website te kijken om te zien wat wij hier allemaal voor mogelijkheden hebben staan. Je bent bij ons in goede handen, we hebben namelijk vele jaren ervaring op ons vakgebied. Neem anders even contact met ons op om een afspraak te maken. We gaan dan samen met jou bekijken wat er allemaal mogelijk is.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG