Permanente make-up verwijderen

Ben je ontevreden over je permanente make-up en wil je deze verwijderd hebben? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek, dan bekijken wij wat voor u de beste oplossing is.

Wenkbrauwen weglaseren

Foutieve of slecht geplaatste wenkbrauwen kunnen we met een laserbehandeling goed verwijderen. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat.

Aangezien de kwaliteit van de huid, pigmenten en diepte van de permanente make-up nooit hetzelfde zijn, is het niet mogelijk een bepaald eindresultaat te garanderen. Voor een goed resultaat (70-100% reductie) zijn minimaal 3 tot 10 behandelingen nodig.

De prijs  € 95,-

Bekijk hier de prijslijst.

Online afspraak afspraak

Permanente make-up verwijderen Amsterdam

Heb jij ooit permanente make-up laten aanbrengen en heb je hier spijt van gekregen? Wil jij liever dat deze make-up weer wordt verwijderd? Dan ben je bij The Make-Up Factory aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de middelen en mensen in huis om ervoor te zorgen dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om die mislukte of niet meer gewenste make-up. Ook met tatoeages weten we bij The Make-Up Factory wel raad. We gebruiken hier moderne, veilige lasertechnieken voor, waarbij je er op kunt rekenen dat alles zo netjes mogelijk wordt verwijderd. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al je vragen.

Verwijderen van permanente make-up in Amsterdam

Wil jij permanente make-up laten verwijderen in Amsterdam? Dan raden we je aan om hiervoor eens bij The Make-Up Factory langs te komen. Wij hebben namelijk niet alleen maar ervaring met permanente make-up aanbrengen, maar ook met het verwijderen hiervan.

Permanente make-up laten verwijderen in Amsterdam is een van onze specialiteiten. Het resultaat van deze verwijdering hangt altijd wel een beetje af van een aantal verschillende zaken, zoals de kwaliteit van de huid en de diepte van de make-up of tatoeage. Verwijderen van permanente make-up in Amsterdam levert bij ons over het algemeen wel een resultaat op van 90 procent.

Voor permanente make-up verwijderen naar Amsterdam komen

Het verwijderen van permanente make-up in Amsterdam is mogelijk bij The Make-Up Factory. We hebben experts klaarstaan die graag aan de slag gaan met het verwijderen van de make-up. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden die je op dit gebied bij ons hebt. We kunnen ook aan de slag met het verwijderen van tatoeages, couperose en pigmentvlekken. Ook voor het bijwerken van permanente make-up ben je bij ons aan het juiste adres.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden | AVG
Microblading Amsterdam | Permanente wenkbrauwen Amsterdam | Tattoo laseren Amsterdam