Permanente make-up verwijderen

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van permanente wenkbrauwen.

Bent u niet tevreden met uw permanente make-up en wilt u deze laten corrigeren of verwijderen? Maak dan een afspraak voor een consult, zodat we voor u de beste oplossing kunnen vinden.

Oplossingen

Misplaatst pigment of verkeerd gevormde wenkbrauwen kunnen worden verwijderd door middel van een laserbehandeling. Meestal zijn er meerdere sessies nodig voor het beste resultaat.

De laserbehandeling

Laserbehandeling is de meest voorkomende en effectieve methode voor het verwijderen van permanente make-up. Het is snel, nauwkeurig en veilig. Alleen het pigment wordt in kleine stukjes geschoten. De huid is minimaal beschadigd. Er is geen haaruitval.

De behandelde huid is rood en licht gezwollen na de behandeling. Er zijn kleine bloedpunten waar de laser de huid is in-gegaan. Omdat dit een kleine speldenprik is, herstelt deze snel.
Een laserbehandeling is niet pijnloos, maar de behandeling duurt niet erg lang. De huid heeft 30 dagen nodig om zichzelf te vernieuwen, na 4 tot 6 weken kan de volgende behandeling plaatsvinden.

Aangezien de kwaliteit van de huid, pigmenten en diepte van de permanente make-up nooit hetzelfde zijn, is het niet mogelijk om aan te geven hoeveel behandelingen nodig zijn. Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 2 tot 6 behandelingen nodig.

Prijs € 105,- p/beh.

Een consult is gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak

Permanente make-up verwijderen Amsterdam

Heb jij ooit permanente make-up laten aanbrengen en heb je hier spijt van gekregen? Wil jij liever dat deze make-up weer wordt verwijderd? Dan ben je bij The Make-Up Factory aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de middelen en mensen in huis om ervoor te zorgen dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om die mislukte of niet meer gewenste make-up. Ook met tatoeages weten we bij The Make-Up Factory wel raad. We gebruiken hier moderne, veilige lasertechnieken voor, waarbij je er op kunt rekenen dat alles zo netjes mogelijk wordt verwijderd. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al je vragen.

Verwijderen van permanente make-up in Amsterdam

Wil jij permanente make-up laten verwijderen in Amsterdam? Dan raden we je aan om hiervoor eens bij The Make-Up Factory langs te komen. Wij hebben namelijk niet alleen maar ervaring met permanente make-up aanbrengen, maar ook met het verwijderen hiervan.

Permanente make-up laten verwijderen in Amsterdam is een van onze specialiteiten. Het resultaat van deze verwijdering hangt altijd wel een beetje af van een aantal verschillende zaken, zoals de kwaliteit van de huid en de diepte van de make-up of tatoeage. Verwijderen van permanente make-up in Amsterdam levert bij ons over het algemeen wel een resultaat op van 90 procent.

Voor permanente make-up verwijderen naar Amsterdam komen

Het verwijderen van permanente make-up in Amsterdam is mogelijk bij The Make-Up Factory. We hebben experts klaarstaan die graag aan de slag gaan met het verwijderen van de make-up. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden die je op dit gebied bij ons hebt. We kunnen ook aan de slag met het verwijderen van tatoeages, couperose en pigmentvlekken. Ook voor het bijwerken van permanente make-up ben je bij ons aan het juiste adres.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG