Last van Haarproblemen?

Ontdek onze exclusieve haargroei-behandeling, uniek in Nederland!

Niet alleen mannen, maar ook veel vrouwen ervaren dunner wordend haar door hormonale veranderingen zoals de menopauze. Onze revolutionaire Hair Grow methode biedt een doeltreffende oplossing waar veel vrouwen al veel baat bij hebben gehad.

De oorzaak van haarverlies

De oorzaak van haarverlies ligt in de gevoeligheid voor het mannelijke hormoon Dihydrotestosteron (DHT), dat zowel bij mannen als vrouwen voorkomt. Bij  vrouwen vaak na de overgang. DHT, drie keer sterker dan gewoon testosteron, wordt geproduceerd onder invloed van het enzym 5-alpha-reductase.

Onze unieke aanpak omvat een Lotion,  DHT Blocker-pillen, Mesoneedling met serum en het meest opvallende aspect: Laser Therapie. Met fotobiomodulatie Laser Therapie activeren we haarcellen en zelfs stamcellen, wat deze combinatie onderscheidt en zorgt voor optimale haaractivatie! Uniek in Nederland, alleen bij The Make-up Factory in Amsterdam.

Maak een afspraak voor een gratis consult.

Hoe verloopt de behandeling?

Onze aanpak begint met een grondige intake, waarbij u een speciale lotion en DHT blockers mee naar huis krijgt voor thuisgebruik. Vervolgens nodigen wij u uit in ons Beauty Atelier voor een gecombineerde Laser Stamcel behandeling, afgewisseld met Mesoneedling stamcel activatie. Op deze manier richten we ons op vier essentiële aspecten voor het stimuleren van uw haargroei. U zult al binnen 8 weken aanzienlijke resultaten opmerken.

Voor Thuisgebruik : Lotion & DHT Blockers

Voor optimale haargroei is het cruciaal de vorming van DHT af te remmen. Daarom hebben we speciale lotions en vitaminepillen ontwikkeld om DHT te remmen en tegelijkertijd je haarfollikels te beschermen. Onze lotion, een kruidenoplossing, is eenvoudig in gebruik: breng het één keer per dag aan op handdoek droog haar en masseer het zachtjes in je hoofdhuid. Neem ook dagelijks één DHT Blocker vitaminepil voor aanvullende ondersteuning. DHT Blocker is een plantaardig preparaat dat het DHT-gehalte in evenwicht brengt. Geen hormonen, maar kruiden die je hormoonhuishouding reguleren. Mannen hoeven niet bang te zijn voor verlies van libido; alle seksuele functies gaan juist beter functioneren. Binnen 8 weken ziet u resultaat.

Stamcel Aktivator met Laser & Microneedling

Een essentieel onderdeel van de haargroeibehandeling is de Stamcel Aktivator. Deze behandeling in ons beauty atelier omvat Micro-Needling, behandeling waarbij we een speciaal serum rechtstreeks op de hoofdhuid aanbrengen. Het serum bevat 7 groeifactoren die je eigen stamcellen stimuleren om haargroei te herstellen. Binnen enkele weken zie je resultaten, met nieuwe haartjes die beginnen te groeien. Voor blijvend effect adviseren we de behandeling elke 4 tot 6 weken te herhalen. Micro-Needling is een pijnloze behandeling waarbij minuscule gaatjes in je huid worden gemaakt, zonder bloedingen of korstjes.

Fotobiomodulatie Laser Behandeling

Fotobiomodulatie is een innovatieve en pijnloze laserbehandeling, Wetenschappelijk bewezen. Fotobiomodulatie voor haargroei maakt gebruik van laserlicht om cellulaire activiteit in haarfollikels te stimuleren, en is volledig risicovrij. Het laserlicht is niet warm en dringt diep door in weefsels en cellen, stimuleert het ATP-systeem (de 'energiefabriek' van cellen), vergelijkbaar met het opladen van een batterij. Het activeert foto-biochemische reacties, bevordert positieve fysiologische reacties en stimuleert de bloedcirculatie, wat essentieel is voor gezonde haargroei.

Ontdek een nieuwe dimensie in haargroei met onze exclusieve behandeling!

€ 195,00  per behandeling
Duur: 1 uur

Haargroei behandeling Amsterdam

Ontdek de ultieme oplossing voor dunner wordend haar. Wanneer je kampt met dunner wordend haar of haaruitval, wil je niet alleen het verlies stoppen, maar ook nieuw haar laten groeien. The Make-up Factory heeft hiervoor een geavanceerde Micro-Needling behandeling ontwikkeld.

Micro-Needling is een zeer effectieve behandeling waarbij minuscule gaatjes in de huid worden gemaakt, zonder enige pijn of bijwerkingen zoals bloedinkjes of korstjes.

Zoek je een effectieve oplossing voor je haarprobleem in Amsterdam?

Bij onze Haarkliniek in Amsterdam ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen de impact van haarproblemen en hebben een bewezen Micro Needling methode ontwikkeld om dunner wordend haar om te zetten in een volle haardos. Binnen slechts 6 maanden zie je bij bijna iedereen dubbel zoveel haar.

Gebruik onze DHT Blocker vitamine piillen en de Scalp Hair Loss Solution voor sterker, dikker mooier haar.

Haarprobleem oplossing

Wat onze behandeling zo bijzonder maakt, is dat deze geen hormonen bevat, maar gebruikmaakt van Growth Factors die je eigen stamcellen stimuleren om nieuw haar te laten groeien. Als je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor je haarprobleem in Amsterdam, dan ben je bij The Make-up Factory Haarkliniek aan het juiste adres. Laat ons je helpen om van je haarprobleem in Amsterdam verleden tijd te maken.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG