Last van Haarproblemen?

Heb je last van haarproblemen zoals dunner wordend haar of haaruitval? Wil je haarverlies niet alleen stoppen, maar ook nieuw haar laten groeien? Ontdek onze speciale microneedling behandeling.

Haarproblemen treffen niet alleen mannen; veel vrouwen ervaren dunner wordend haar als gevolg van hormonale veranderingen, zoals de menopauze. Onze nieuwe Hair Growth methode biedt een oplossing voor deze vrouwen, en velen hebben er al veel baat bij gehad.

Oorzaak van haarverlies

De belangrijkste oorzaak van haarverlies is gevoeligheid voor het mannelijke hormoon Dihydrotestosteron (DHT), dat zowel bij mannen als vrouwen voorkomt. DHT is drie keer sterker dan gewoon testosteron en wordt geproduceerd onder invloed van het enzym 5-alpha-reductase. Bij mensen met haaruitval zijn haarzakjes extra gevoelig voor DHT, wat de haargroei verstoort en leidt tot dunner wordend haar en haarverlies.

Wat is de oplossing?

Om de haargroei te optimaliseren, is het cruciaal om de vorming van DHT te verminderen.

Maak een afspraak voor een gratis consult.

Haargroei behandeling

Lotion- DHT Blocker - Stamcel aktivator

Voor optimale haargroei is het dus belangrijk dat de vorming van DHT wordt afgeremd. Daarom hebben we speciale lotions en vitaminepillen ontwikkeld om DHT te remmen en tegelijkertijd je haarfollikels te beschermen. Onze lotion is een kruidenoplossing,  eenvoudig in gebruik: breng het één keer per dag aan op handdoek droog haar en masseer het zachtjes in je hoofdhuid. Voor dagelijkse ondersteuning neem je ook één DHT Blocker vitaminepil per dag.
DHT Blocker is een plantaardig preparaat dat het gehalte van DHT terug in evenwicht brengt. Dit zijn geen hormonen maar kruiden die uw hormoonhuishouding reguleren. Mannen hoeven niet bang te zijn voor verlies van libido. Alle seksuele functies gaan juist beter functioneren, mede doordat DHT-blockers ook de prostaatgroei tegengaat.

De eerste resultaten zijn na 6 weken waarneembaar.

De Stamcel Aktivator

Daarnaast is een belangrijk onderdeel  van de haargroei behandeling de Stamcel Activator. Een behandeling die wij in het beauty atelier uitvoeren. Met Micro-Needling brengen we een speciaal voorbereid serum rechtstreeks aan op de hoofdhuid. Dit serum bevat 7 groeifactoren die jouw eigen stamcellen aansporen om haargroei te herstellen. Binnen slechts enkele weken zul je de resultaten zien, met nieuwe haartjes die beginnen te groeien. Voor een blijvend effect adviseren we de behandeling na 4 tot 6 weken te herhalen.

Micro-Needling is een behandeling waarbij minuscule gaatjes in je huid worden gemaakt, zonder pijn, bloedinkjes of korstjes.

Haar verbetering

Als je je haardos wilt verbeteren  gebruiken we een speciale vitamine cocktail tijdens de microneedling behandeling, deze zorgt ervoor dat je haar weer dikker, donkerder en vitaler wordt. Perfect voor wie weer een volle haardos wil.

Omdat The Make-up Factory gespecialiseerd is in Red Light Therapy, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het effectief is tegen haaruitval, bieden wij deze aanvullende behandeling gratis aan als onderdeel van onze inzet voor een optimaal resultaat!

€ 195,00  per behandeling
Duur: 1 uur

maak een afspraak

Haargroei behandeling Amsterdam

Ontdek de ultieme oplossing voor dunner wordend haar. Wanneer je kampt met dunner wordend haar of haaruitval, wil je niet alleen het verlies stoppen, maar ook nieuw haar laten groeien. The Make-up Factory heeft hiervoor een geavanceerde Micro-Needling behandeling ontwikkeld.

Micro-Needling is een zeer effectieve behandeling waarbij minuscule gaatjes in de huid worden gemaakt, zonder enige pijn of bijwerkingen zoals bloedinkjes of korstjes.

Zoek je een effectieve oplossing voor je haarprobleem in Amsterdam?

Bij onze Haarkliniek in Amsterdam ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen de impact van haarproblemen en hebben een bewezen Micro Needling methode ontwikkeld om dunner wordend haar om te zetten in een volle haardos. Binnen slechts 6 maanden zie je bij bijna iedereen dubbel zoveel haar.

Gebruik onze DHT Blocker vitamine piillen en de Scalp Hair Loss Solution voor sterker, dikker mooier haar.

Haarprobleem oplossing

Wat onze behandeling zo bijzonder maakt, is dat deze geen hormonen bevat, maar gebruikmaakt van Growth Factors die je eigen stamcellen stimuleren om nieuw haar te laten groeien. Als je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor je haarprobleem in Amsterdam, dan ben je bij The Make-up Factory Haarkliniek aan het juiste adres. Laat ons je helpen om van je haarprobleem in Amsterdam verleden tijd te maken.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG