Vitality Booster

Werknemers ervaren verschillende uitdagingen in het leven, zowel hoogte- als dieptepunten. Denk aan zaken als echtscheiding, ziekte, financiële zorgen, het overlijden van een dierbare, slaapproblemen van een baby, werkstress, mantelzorg voor langdurig zieke ouders of een vervelende sportblessure. Mensen maken allerlei situaties mee.

Met het huidige tekort aan arbeidskrachten is het essentieel en waardevol om uw medewerkers extra ondersteuning te bieden wanneer nodig. Het is belangrijk om alert te zijn op de gezondheid van uw personeel en proactieve maatregelen te nemen, zoals het bieden van de juiste zorg, aandacht en ontspanning. Wanneer werknemers zich goed voelen, zijn ze niet alleen productiever en flexibeler, maar ook fysiek en mentaal gezonder.

Vergroot de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers met een VITALITY BOOSTER

Investeren in uw menselijk kapitaal levert enorme voordelen op. Een gezonde medewerker is productiever, creatiever en veel minder vaak ziek. Vitale werknemers dragen bij aan een gezond en succesvol bedrijf. Investeer in uw team, creëer een positieve werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt.

Goed in je vel zitten is belangrijk.

Daarom bundelen Vitality Affairs en The Make-up Factory hun krachten in een nieuwe samenwerking. Wij geloven dat wanneer mensen zich goed voelen, ze beter presteren en vol zelfvertrouwen zijn. Maak kennis met onze 'Vitality Booster', een op maat gemaakt programma met diverse behandelingen voor zowel fysieke als mentale problemen. Van verkwikkende massages tot inspirerende coachgesprekken en verfrissende beautybehandelingen, onze Vitality Booster optimaliseert en behoudt het welzijn van uw medewerkers.

Wat is een VITALITY BOOSTER?

Ons deskundig team bestaat uit; een vitaloog, masseuse, beauty coach, re-intergratie, en wandelcoach, Wij bieden een persoonlijk advies en oplossingen die aansluiten bij de behoeften van uw medewerkers. Een veelzijdig pakket van behandelingen en/of  coachgesprekken.

Tijdens een intakegesprek brengen we de vitaliteit van de medewerker in kaart en bepalen we samen met uw medewerker welke behandelingen kunnen bijdragen aan het verbeteren van hun vitaliteit.

U bied een medewerker een Vitality Booster aan, bestaande uit  verschillende behandelingen naar keuze. Dat kan voor minimaal 5 behandelingen, maar kan ook voor het hele jaar, net wat u budget is en de behoeftes zijn.

Of het nu gaat om stressvermindering, het leren stellen van grenzen, het herstellen van het zelfvertrouwen na een ziekte, het professioneel presenteren met passende zakelijke make-up, of zelfs het verwijderen van een tatoeage, alles is mogelijk.

Wilt u meer informatie, wij beantwoorden graag al uw vragen. tel. 020 - 470 42 92

Of maak een afspraak voor een consult, dan kunnen we persoonlijk alles bespreken en uitleggen.

Maak online een afspraak

Ons Vitality Booster aanbod:

  • Massage
  • Cupping massage speciaal voor rug en schouders
  • Vitaloog of Coach; ondersteund je op het gebied van stress, vermoeidheid, gewichtsproblemen, hormonale disbalans, voeding, bewegen, slapen en andere gezondheidsproblemen.
  • Beauty behandelingen zoals anti-aging
  • Facial - mesoneedling - Carbon Peeling
  • Collageen booster
  • Laser behandelingen - pigmentvlekken/ tattoo verwijderen
  • Wenkbrauw styling
  • (zakelijk) Make-up advies
  • Red Light Therapie - Energy booster  voor bijv.  burn-out/ immuunversterking/ herstel na ziekte

Uniek bij ons is de Red Light Therapie

Lichttherapie biedt vele gezondheidsvoordelen waaronder verbetering van het immuunsysteem, vermoeidheid, burn-out, depressie, verbetering van mentale en slaap gerelateerde problemen, snellere genezing na ziekte, ontstekingen, operatie, griep of corona.

Visagie

Heb je voor een event, feest of shoot of opname een visagiste in Amsterdam nodig? Neem dan gewoon even contact op met The Make-Up Factory. Dit is de salon van Martine Eger. Zij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van make-up. Zij heeft ruimschoots ervaring opgedaan op het toneel, bij tv-opnames en bij verschillende grote evenementen. Zoek je dan ook een professionele visagiste in Amsterdam, dan zit je goed bij The Make-Up Factory. In een persoonlijk gesprek ligt Martine graag toe wat haar mogelijkheden zijn. Je kunt dan gelijk een afspraak maken voor wanneer je visagie wil inhuren in Amsterdam.

De professionele visagiste voor Amsterdam en omstreken

Martine Eger heeft een jarenlange ervaring als professionele visagiste. Ze heeft bij toneelstukken, televisieprogramma's en evenementen haar oog voor detail laten spreken. Zo heeft ze een bijzondere affiniteit voor het aanbrengen van mooie wenkbrauwen en eyeliners.

Bij The Make-Up Factory is ze onder andere gespecialiseerd in permanente make-up. Ze weet precies wat er bij een bepaald gezicht hoort en hoe dit aangebracht moet worden. Wil jij dan ook visagie inhuren in Amsterdam, dan raden we je aan om hiervoor eens contact op te nemen met The Make-Up Factory.

Op zoek naar een professionele visagiste in Amsterdam?

Voor een visagiste in Amsterdam neem je gewoon even een kijkje op onze website. Hier vind je ook informatie over de vele andere diensten die wij je aan kunnen bieden. We hebben het dan onder andere over het aanbrengen van permanente make-up, maar ook over bijvoorbeeld het verwijderen van mislukte of niet meer gewenste tatoeages, pigmentvlekken en couperose. Je vindt bij ons de toewijding en professionaliteit die je verwacht van echte experts op dit gebied. We vertellen je hier graag meer over, schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen met al je vragen en verzoeken.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG