Vitality Booster

Geef het welzijn van uw medewerkers een steun in de rug op mentaal, fysiek of leefstyle gebied.
Voorkom mentale uitputting door voldoende ontspanning, rust en waardering voor uw personeel. Investeer in hun welzijn met een VITALITY BOOSTER voor nog meer productiviteit en motivatie.

Vergroot de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers met een VITALITY BOOSTER

Investeren in uw menselijk kapitaal levert enorme voordelen op. Een gezonde medewerker is productiever, creatiever en veel minder vaak ziek. Vitale werknemers dragen bij aan een gezond en succesvol bedrijf. Investeer in uw team, creëer een positieve werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Geef de Vitality Booster cadeau als blijk van waardering en ondersteuning.

Wat is een VITALITY BOOSTER?

Twee bedrijven zijn gaan samenwerken; Vitality Clinic Amsterdam en The Make-up Factory. Beauty en gezondheid worden samengevoegd en daar kwam een nieuw concept uit: de' Vitality Booster'. Dit op maat gemaakte programma biedt een scala aan behandelingen, van massages, coach gesprekken, tot beauty behandelingen, om het welzijn van uw medewerkers optimaal te krijgen of houden.
Ons team van experts staat klaar om persoonlijk advies en oplossingen te bieden voor de specifieke behoeftes van uw medewerkers.

Een Vitality Booster is een pakket dat voor €575,00 p/p wordt aangeboden. Dit pakket geeft een medewerker de mogelijkheid om diverse behandelingen te kiezen. 
Tijdens een intake gesprek brengen wij de vitaliteit van de medewerker in kaart en kijken we samen met welke behandelingen de vitaliteit verbetert kan worden.

Ons Vitality Booster aanbod:

  • Massage
  • Cupping massage speciaal voor rug en schouders
  • Vitaloog of Coach; ondersteund je op het gebied van stress, vermoeidheid, gewichtsproblemen, hormonale disbalans, voeding, bewegen, slapen en andere gezondheidsproblemen.
  • Beauty behandelingen zoals anti-aging
  • Facial - mesoneedling - Carbon Peeling
  • Collageen booster
  • Laser behandelingen - pigmentvlekken/ tattoo verwijderen
  • Wenkbrauw styling
  • (zakelijk) Make-up advies
  • Red Light Therapie - energy booster

Uniek bij ons is de Red Light Therapie

Red light therapie is ontwikkeld door de NASA en wordt wereldwijd in ziekenhuizen en medische instellingen gebruikt. De positieve werking van deze licht therapie is in vele studies aangetoond.
Wij werken er al jaren mee en klanten zijn zeer positief. Deze behandeling is pijnloos, doelgericht, effectief én niet onbelangrijk, het is heel ontspannend.

Lichttherapie biedt vele gezondheidsvoordelen waaronder verbetering van het immuunsysteem, vermoeidheid, burn-out, depressie, verbetering van mentale en slaap gerelateerde problemen, snellere genezing na ziekte, ontstekingen, operatie, griep of corona.

Maak een afspraak

Visagie

Heb je voor een event, feest of shoot of opname een visagiste in Amsterdam nodig? Neem dan gewoon even contact op met The Make-Up Factory. Dit is de salon van Martine Eger. Zij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van make-up. Zij heeft ruimschoots ervaring opgedaan op het toneel, bij tv-opnames en bij verschillende grote evenementen. Zoek je dan ook een professionele visagiste in Amsterdam, dan zit je goed bij The Make-Up Factory. In een persoonlijk gesprek ligt Martine graag toe wat haar mogelijkheden zijn. Je kunt dan gelijk een afspraak maken voor wanneer je visagie wil inhuren in Amsterdam.

De professionele visagiste voor Amsterdam en omstreken

Martine Eger heeft een jarenlange ervaring als professionele visagiste. Ze heeft bij toneelstukken, televisieprogramma's en evenementen haar oog voor detail laten spreken. Zo heeft ze een bijzondere affiniteit voor het aanbrengen van mooie wenkbrauwen en eyeliners.

Bij The Make-Up Factory is ze onder andere gespecialiseerd in permanente make-up. Ze weet precies wat er bij een bepaald gezicht hoort en hoe dit aangebracht moet worden. Wil jij dan ook visagie inhuren in Amsterdam, dan raden we je aan om hiervoor eens contact op te nemen met The Make-Up Factory.

Op zoek naar een professionele visagiste in Amsterdam?

Voor een visagiste in Amsterdam neem je gewoon even een kijkje op onze website. Hier vind je ook informatie over de vele andere diensten die wij je aan kunnen bieden. We hebben het dan onder andere over het aanbrengen van permanente make-up, maar ook over bijvoorbeeld het verwijderen van mislukte of niet meer gewenste tatoeages, pigmentvlekken en couperose. Je vindt bij ons de toewijding en professionaliteit die je verwacht van echte experts op dit gebied. We vertellen je hier graag meer over, schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen met al je vragen en verzoeken.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG