Beauty, Bubbels & Bites

Vrijgezellen/ vriendinnenfeestje

Laat je onder het genot van een glaasje bubbels en de lekkerste huisgemaakte bites van Chef MF professioneel opmaken door een proffessione MUA van The Make-up Factory.

Martine Eger, eigenaar van het beauty atelier TMF, is al 25 jaar een make-up artist, haarstylist en grimeur. Vele nationaal maar ook internationale beroemdheden zoals Kim Catrall, Alicia Keys, Koninigin Noor van Jordanië, Annie Lennox en Nigella Lawson zaten graag bij haar in de make-upstoel.

Chef MF, Marie-Francoise Wilbrenninck heeft de afgelopen 20 jaar 2 succecvolle restaurants gehad. Nu werk zij free-lance, onder andere als privé chefkok aan huis.

Alle bites zijn huisgemaakt met verse ingrediënten en worden geserveerd met een bijpassende wijn.

Heb je speciale (dieet) wensen, laat het ons weten.

Beauty, Bubbels & Bites is altijd super gezellig en je gaat extra mooi de deur uit!

Voor vragen, of een offerte kunt u ons email formulier invullen. Dan nemen we spoedig contact met u op.

Minimale deelnemers 6 personen
Duur: 3 uur
kosten: € 95,- p/p

Maak een afspraak

Visagie

Heb je voor een event, feest of shoot of opname een visagiste in Amsterdam nodig? Neem dan gewoon even contact op met The Make-Up Factory. Dit is de salon van Martine Eger. Zij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van make-up. Zij heeft ruimschoots ervaring opgedaan op het toneel, bij tv-opnames en bij verschillende grote evenementen. Zoek je dan ook een professionele visagiste in Amsterdam, dan zit je goed bij The Make-Up Factory. In een persoonlijk gesprek ligt Martine graag toe wat haar mogelijkheden zijn. Je kunt dan gelijk een afspraak maken voor wanneer je visagie wil inhuren in Amsterdam.

De professionele visagiste voor Amsterdam en omstreken

Martine Eger heeft een jarenlange ervaring als professionele visagiste. Ze heeft bij toneelstukken, televisieprogramma's en evenementen haar oog voor detail laten spreken. Zo heeft ze een bijzondere affiniteit voor het aanbrengen van mooie wenkbrauwen en eyeliners.

Bij The Make-Up Factory is ze onder andere gespecialiseerd in permanente make-up. Ze weet precies wat er bij een bepaald gezicht hoort en hoe dit aangebracht moet worden. Wil jij dan ook visagie inhuren in Amsterdam, dan raden we je aan om hiervoor eens contact op te nemen met The Make-Up Factory.

Op zoek naar een professionele visagiste in Amsterdam?

Voor een visagiste in Amsterdam neem je gewoon even een kijkje op onze website. Hier vind je ook informatie over de vele andere diensten die wij je aan kunnen bieden. We hebben het dan onder andere over het aanbrengen van permanente make-up, maar ook over bijvoorbeeld het verwijderen van mislukte of niet meer gewenste tatoeages, pigmentvlekken en couperose. Je vindt bij ons de toewijding en professionaliteit die je verwacht van echte experts op dit gebied. We vertellen je hier graag meer over, schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen met al je vragen en verzoeken.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG