BUSINESS MAKE-UP

Online verkeer is groter dan ooit. Digitaal vergaderen, videobellen, online conferenties, online events, You Tube filmpjes, e-learning,  webinar, online entertainment, jaarcijfers presentatie, of een online debat, jezelf goed  presenteren is  heel  belangrijk. Een goed verzorgd uiterlijk straalt  vertrouwen uit. En uit vele onderzoeken is gebleken dat een goed verzorgd uiterlijk ook zelfvertrouwen geeft!

'Als je haar maar goed zit, dan volgt de rest wel vanzelf..' wordt niet voor niets vaak opbeurend gezegd!

Het beauty atelier The Make-up heeft hiervoor alle expertise in huis.

Business Make-up persoonlijk advies
Een persoonlijk make-up workshop, tips en tricks hoe je er snel verzorgd uit kan zien, hoe accentueer ik mijn ogen  en met welke kleuren?

Business Make-up & Haarwerk voor al uw Online-events.

Een professionele visagiste bij uw online event, verzorgd make-up en het kapsel voor al uw sprekers, voorzitter, gasten en artiesten. Geen glimmende hoofden, geen rode neus, of gekke recht opstaande plukken haar die afleiden. Iedereen ziet er mooi verzorgd uit.

Business Make-up & Haarwerk voor uw Smoelenboek of Team overzicht.

Het personeel wordt mooi opgemaakt en het haar wordt gestyled. Uiteraard gaat dit in overleg met het personeel, iedereen blijft natuurlijk het liefste zichzelf, maar dan ietsjes mooier!
Fotoshoot en make-upsessie kan bij u op locatie of bij het beauty atelier in Amsterdam.

Business Make-up voor Linkedin foto's.
Haal het beste uit jezelf, en  presenteer je professioneel en zakelijk met een mooie business make-up look die bij jou past.
Dit kan bij u op locatie, of bij het beauty atelier in Amsterdam.

Voor vragen, meer informatie, boekingen of een offerte kunt u ons email formulier invullen. Dan nemen we spoedig contact met u op.

Maak afspraak

Business Make-up

Heb je voor een online event, webinar, shoot of tv-opname een visagiste in Amsterdam nodig? Neem dan gewoon even contact op met The Make-Up Factory. Dit is het beauty atelier van Martine Eger. Zij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van make-up. Zij heeft ruimschoots ervaring opgedaan op het toneel, bij tv-opnames en bij verschillende grote evenementen. Zoek je dan ook een professionele visagiste in Amsterdam, dan zit je goed bij Beauty Atelier The Make-Up Factory. In een persoonlijk gesprek ligt Martine graag toe wat haar mogelijkheden zijn. Je kunt dan gelijk een afspraak maken voor wanneer je een make-up artist wil inhuren in Amsterdam.

De professionele visagiste voor Amsterdam en omstreken

Martine Eger heeft een jarenlange ervaring als professionele make-upartist.  Ze heeft bij toneelstukken, televisieprogramma's en evenementen haar oog voor detail laten spreken. Zo heeft ze een bijzondere affiniteit voor het aanbrengen van mooie wenkbrauwen en eyeliners.

Bij Beauty atelier The Make-Up Factory is ze onder andere gespecialiseerd in permanente make-up. Ze weet precies wat er bij een bepaald gezicht hoort en hoe dit aangebracht moet worden. Wil jij dan ook visagie inhuren in Amsterdam, dan raden we je aan om hiervoor eens contact op te nemen met Beauty atelier The Make-Up Factory.

Op zoek naar een professionele visagiste in Amsterdam?

Voor visagie in Amsterdam neem je gewoon even een kijkje op onze website. Hier vind je ook informatie over de vele andere diensten die wij je aan kunnen bieden. We hebben het dan onder andere over het aanbrengen van permanente make-up, maar ook over bijvoorbeeld het verwijderen van mislukte of niet meer gewenste tatoeages, pigmentvlekken en couperose. Je vindt bij ons de toewijding en professionaliteit die je verwacht van echte experts op dit gebied. We vertellen je hier graag meer over, schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen met al je vragen en verzoeken.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden | AVG
Microblading Amsterdam | Permanente wenkbrauwen Amsterdam | Tattoo laseren Amsterdam