Cupping massage

Ontdek de helende kracht van Cupping Rugmassage met Bellabaci Cups!

Laat stress en spanning wegvloeien terwijl je geniet van een langzame en ontspannende massage.

Wat maakt cupping zo bijzonder?

Cupping massage is een moderne variant van de oude Chinese cupping therapie. We maken gebruik van innovatieve siliconen vacuüm cups die een geweldige ontspannende en helende werking hebben. Door de combinatie van diepe bindweefselmassage, Zweedse technieken en lymfedrainage, bereiken we in korte tijd een ultiem resultaat.

Hoe werkt het?

De cups creëren een zuigende werking op het huidoppervlak en zorgen voor druk die overtollig vocht en afvalstoffen afvoert. Ze helpen verklevingen los te maken, tillen het bindweefsel op en bevorderen de bloedtoevoer naar spieren en huid.

Wat maakt Cupping Massage nou zo goed?

Cupping massage met siliconen cups heeft verschillende voordelen die het zo goed maken:

  • Veilig en hygiënisch: Siliconen cups zijn veilig in gebruik, omdat ze flexibel zijn en zich aanpassen aan de contouren van het lichaam. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, waardoor een hygiënische massage-ervaring wordt gegarandeerd.
  • Gecontroleerde zuigkracht: Met siliconen cups kun je de zuigkracht nauwkeurig regelen. Dit stelt de therapeut in staat om de intensiteit van de massage aan te passen aan de behoeften en gevoeligheid van de cliënt. Het zorgt voor een comfortabele en effectieve behandeling.
  • Diepe weefselmassage: Door het creëren van vacuümzuiging op de huid, kan cupping massage met siliconen cups dieper in de weefsels doordringen. Dit bevordert de doorbloeding, vermindert spierspanning en helpt bij het losmaken van verklevingen en knopen.
  • Stimulatie van het lymfestelsel: De zuigkracht van de cups stimuleert de lymfedrainage, waardoor gifstoffen en opgebouwd vocht uit het lichaam worden afgevoerd. Dit helpt bij het ontgiften en verlichten van vochtophoping, oedeem en lymfestagnatie.
  • Verbeterde circulatie: Cupping massage met siliconen cups stimuleert de doorbloeding van de huid en spieren. Dit bevordert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de weefsels, wat kan leiden tot een sneller herstel, vermindering van ontstekingen en een gezondere huid.
  • Ontspanning en stressvermindering: De langzame en ontspannende bewegingen van de massage in combinatie met de cups zorgen voor een diepe ontspanning van het lichaam en de geest. Het helpt stress te verminderen, spanning los te laten en een gevoel van welzijn te bevorderen.

Al deze aspecten maken cupping massage met siliconen cups een uitstekende keuze voor het verbeteren van de algehele gezondheid, het bevorderen van ontspanning en het bereiken van een diepere vorm van genezing en welzijn.

Duur: 30 minuten | Kosten: € 55,00

Gespannen rug?

Cupping Rugmassage is uiterst aangenaam en effectief voor een gespannen rug. Door de stimulatie van de doorbloeding en het aanpakken van eventuele stagnatie en pijn, ervaar je snel resultaat. Het kan tijdelijk een lichte beursheid of een rode afdruk (cuppings-kus) achterlaten, maar dit is volkomen onschadelijk en verdwijnt na enkele dagen vanzelf. Geniet van direct merkbare voordelen en verlichting met Cupping Rugmassage.

Contra-indicaties voor cupping massage zijn :

Zwangerschap
Bloedstollingsproblemen
Huidinfecties of open wonden
Ernstige ziektes of aandoeningen
Recentelijke chirurgie of verwondingen.

Raadpleeg altijd een medische professional als je twijfelt of cupping massage geschikt is voor jou.

Voordelen van Cupping?

Verbeterde bloedsomloop en sneller herstel.

Vermindert spierspanning en bevordert mobiliteit.

Stimuleert lymfedrainage en ontgifting.

Verlicht ontstekingen en bevordert genezing.

Ontspannend effect, vermindert stress en bevordert welzijn.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG