3D hairstroke voor natuurlijk uitziende wenkbrauwen

De 3D Micro blading is de meest natuurlijke techniek voor wenkbrauwen. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd. Wij gebruiken hiervoor een speciaal mesje. Bij deze 3D mesjes-techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het is een vrij snelle methode. De aangebrachte krasjes/haartjes zijn flinterdun en bijna niet van echt te onderscheiden. De hairstroke techniek geeft een natuurlijke look. De behandeling is ook geschikt voor mannen.

De wenkbrauwen worden in twee behandelingen gezet. Je komt na 4-8 weken terug voor de tweede behandeling.

(Kom je niet binnen 8 weken terug voor de nabehandeling dan vervalt deze, tenzij anders is afgesproken.)

Net na de behandeling zijn de wenkbrauwen een stuk donkerder. Dat verdwijnt na enkele dagen. Het resultaat blijft gemiddeld twee jaar prachtig. Dit is afhankelijk van je huidtype, huidskleur en leeftijd. Na deze twee jaar is slechts één opfrisbehandeling nodig en dan zijn de wenkbrauwen weer voor twee jaar mooi.

De prijs per behandeling is €320,- (incl. nabehandeling).

Bekijk hier de prijslijst.

Maak afspraak

Wat zijn de voordelen van hairstroke?

Permanente make-up op de wenkbrauwen is ideaal voor mensen die zonder make-up vollere wenkbrauwen willen, een stukje wenkbrauw missen, weinig wenkbrauwhaartjes hebben, ongelijke wenkbrauwen hebben, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen en een sauna bezoeken.

Hoe ziet een hairstroke behandeling eruit?

Met een dun mesje worden er dunne "haartjes" getatoeëerd op de wenkbrauw. De haartjes zijn zo smal dat ze bijna niet van het echt te onderscheiden zijn. Bij The Make-up Factory kunt u rekenen op deskundig advies, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen. Wij brengen een natuurlijke permanente make-up bij u aan en die bij uw gezicht past.

Wat is de hairstroke?

De 3D hairstroke techniek is de meest natuurlijke techniek voor wenkbrauwen. Bij deze 3D hairstroke wenkbrauw techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd. Wij gebruiken hiervoor een speciaal mesje. Bij deze 3D mesjes-techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Hoek Waalstraat/
Uiterwaardenstraat 218
1079 CV Amsterdam-Zuid

.

© 2017 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden