3D hairstroke voor natuurlijk uitziende wenkbrauwen

De 3D Microblading is de meest natuurlijke techniek voor wenkbrauwen. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd. Wij gebruiken hiervoor een speciaal mesje. Bij deze 3D mesjes-techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het is een vrij snelle methode. De aangebrachte krasjes/haartjes zijn flinterdun en bijna niet van echt te onderscheiden. De hairstroke techniek geeft een natuurlijke look. De behandeling is ook geschikt voor mannen.

De wenkbrauwen worden in twee behandelingen gezet. Je komt na 4-8 weken terug voor de tweede behandeling.

(Kom je niet binnen 8 weken terug voor de nabehandeling dan vervalt deze, tenzij anders is afgesproken.)

Net na de behandeling zijn de wenkbrauwen een stuk donkerder. Dat verdwijnt na enkele dagen. Het resultaat blijft gemiddeld twee jaar prachtig. Dit is afhankelijk van je huidtype, huidskleur en leeftijd. Na deze twee jaar is slechts één opfrisbehandeling nodig en dan zijn de wenkbrauwen weer voor twee jaar mooi.

De prijs per behandeling is €449- (incl. nabehandeling).

Bekijk hier de prijslijst.

Maak een afspraak

Wat zijn de voordelen van hairstroke?

Permanente make-up op de wenkbrauwen is ideaal voor mensen die zonder make-up vollere wenkbrauwen willen, een stukje wenkbrauw missen, weinig wenkbrauwhaartjes hebben, ongelijke wenkbrauwen hebben, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen en een sauna bezoeken.

Hoe ziet een hairstroke behandeling eruit?

Met een dun mesje worden er dunne "haartjes" getatoeëerd op de wenkbrauw. De haartjes zijn zo smal dat ze bijna niet van het echt te onderscheiden zijn. Bij The Make-up Factory kunt u rekenen op deskundig advies, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen. Wij brengen een natuurlijke permanente make-up bij u aan en die bij uw gezicht past.

Wat is de hairstroke?

De 3D hairstroke techniek is de meest natuurlijke techniek voor wenkbrauwen. Bij deze 3D hairstroke wenkbrauw techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd. Wij gebruiken hiervoor een speciaal mesje. Bij deze 3D mesjes-techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft.

Hairstrokes Amsterdam

Ben je niet helemaal tevreden met uw wenkbrauwen? Bevalt de vorm je niet zo, of vind je dat jouw wenkbrauwen wel wat voller zouden mogen? Dan raden wij je aan om eens langs te komen bij The Make-Up Factory. We hebben de kennis en ervaring met het aanbrengen van meerdere verschillende soorten permanente make-up. Hier behoort onder andere ook hairstrokes toe. Wij kunnen hairstrokes aanbrengen om er zo voor te zorgen dat je wenkbrauwen er helemaal zo uit komen te zien als je maar wilt. Voor een wenkbrauwen hairstroke in Amsterdam neem je gewoon even contact met ons op. We vertellen je hier dan alles over.

Wat is een wenkbrauwen hairstroke in Amsterdam?

Bij hairstroke van wenkbrauwen in Amsterdam worden er haartjes getekend in de huid met een speciaal pigment. Deze haartjes worden tussen de bestaande haartjes van de wenkbrauwen in getekend. Met deze techniek zien je wenkbrauwen er net even wat natuurlijker of voller uit. Ze hebben precies die kleur en vorm die jij graag wilt. Het is een relatief nieuwe techniek waar mooie resultaten mee behaald kunnen worden.

Bij The Make-Up Factory hebben we veel ervaring met deze techniek, maar ook met andere vormen van permanente make-up. Neem gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat wij hier allemaal aan mogelijkheden voor je klaar hebben staan.

Meer weten over hairstrokes in Amsterdam?

Voor een goede wenkbrauwen hairstroke in Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben vele jaren ervaring met het professioneel aanbrengen van permanente make-up. We helpen je aan een perfecte hairstroke van wenkbrauwen in Amsterdam, maar we kunnen je ook voorzien van elke andere vorm van permanente make-up. Voor een wenkbrauwen hairstroke in Amsterdam raden we je dan ook aan om gewoon even bij ons langs te komen. Neem even contact met ons op om een afspraak te maken en dan gaan samen werken aan jouw ideale wenkbrauwen!

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer