Henna Brows

Henna Brows is anders dan gewoon  wenkbrauw verven omdat je ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf aan de slag met een potloodje om je wenkbrauw te tekenen.

Henna is een natuurlijk product

Het verschil tussen chemische verf en henna verf is dat chemische verf als het ware in het haar trekt en het helemaal bedekt. Henna legt enkel een beschermend en gekleurd laagje over de wenkbrauwhaartjes en trekt in de huid.

Henna is verkrijgbaar in verschillende kleuren

  • Een ideale oplossing voor wie allergisch is voor chemische wenkbrauwverf.
  • Ideaal voor mensen met minder volle wenkbrauwen, omdat de huid meekleurd.
  • Ideaal voor blonde mensen, Henna heeft mooie lichte kleuren en het is fijn dat de huid meekleurd.
  • Henna bevat geen ammoniak of oxidant, is 100% natuurlijk

Henna Brow behandeling

De huid wordt ontvet en gescrubt, zodat alle vet en dode huidcellen  weg zijn. Daarna worden de wenkbrauwhaartjes met een speciale shampoo gereinigt, zo is alles vetvrij.  Dan wordt de Henna Tycoon pasta aangebracht in een mooie vorm, deze moet 15-20 minuten intrekken, na het verwijderen van de Henna zijn de haren én de huid gekleurd.

Een voordeel van Henna is dat je een strakke vorm met verf kan tekenen die in de huid trekt, voor een effect van volle wenkbrauwen.

De Henna blijft tot 14 dagen op de huid zitten, en 4-6 weken op de wenkbrauwhaartjes.

De eerste 24-48 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet nat worden.

Vermijd daarna alles op de wenkbrauwen, geen creme, vet, scrub of water, dan blijft de Henna langer zitten.

Zijn de wenkbrauwen recent geverfd met chemische verf, dan moet er minimaal 2 weken tussen zitten voordat je met Henna kan verven.

Duur 35 min.  | Prijs € 35,00

maak een afspraak

Henna Brows Amsterdam

Henna is een 100% natuurlijk product. Hou je van strakke wenkbrauwen, hiermee verf je ook de huid mee. Ideaal voor mensen met weinig wenkbrauwhaartjes.

Henna brow behandeling in Amsterdam voor langdurig mooie wenkbrauwen.

Henna wenbrauw behandeling Amsterdam

Wil je Henna Brows in Amsterdam, kom dan naar The Make-up Factory. Henna brows zijn er in verschillende kleuren, niet alleen in het rood of zwart. Ideaal voor blonde mensen, want Henna Tycoon heeft mooie lichte kleuren, de huid wordt ook meegekleurd, waardoor je een voller effect krijgt en een langdurig resultaat.

Best Henna Brow salon Amsterdam

Zoek je een salon voor Henna Brows in Amsterdam, wij zijn de brow specialist, voor Henna brows, Microblading en wenkbrauw styling. Bij The Make-up Factory zit je voor dé best wenkbrauwen bij het juiste adres.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG