Kalknagel laser therapie

Een kwart van de bevolking heeft wel eens last van deze hardnekkige schimmel. Het is een schimmelinfectie die je nagels aantast, waardoor ze er kalkachtig uit gaan zien. Kalknagels hebben eigenlijk niets met kalk te maken. Kalknagels verdwijnen nooit uit zichzelf en deze infectie is besmettelijk. Het lastige is dat de schimmelinfectie onder de nagels zit en dus moeilijk van buitenaf te bereiken is.

Voordelen van de behandeling

  • De nieuwste behandeling op het gebied van schimmelnagels is de laserbehandeling.
  • De laser behandeling is pijnloos en zeer effectief.

Door de laserstraling komt warmte vrij waardoor de schimmel in de nagel gedood worden. De omliggende huid, het nagelbed en de nagel zelf blijven gespaard en ondervinden geen schade van deze behandeling. The Make-up Factory maakt gebruik van een laser in combinatie met een anti-schimmelcrème of poeders, zodat de schimmels geen kans krijgen na de laserbehandeling.

De behandeling

De eerste behandeling duurt maximaal 30 minuten. U krijgt uitleg over de laserbehandeling en instructies over de maatregelen die u moet nemen om het beste resultaat te bereiken.

Het gemiddeld aantal schimmelnagel laserbehandelingen hangt af van de ernst van de schimmelnagel. Doorgaans zijn voor een goed resultaat 3 behandelingen nodig met een interval van 14 dagen. De behandeling gaat snel, 10-15 minuten en is pijnloos.

De prijs per behandeling is €45,- per teen.

Maak een afspraak

Kalknagel behandeling Amsterdam

Heb jij last van kalknagels? Dit is een vervelend probleem. Niet alleen voelt het niet aangenaam, het ziet er ook niet mooi uit. Het vervelende is dat een kwart van de Nederlandse bevolking wel eens last heeft van deze schimmel. Het is een infectie die zomaar kan ontstaan en die helaas nooit uit zichzelf weggaat. Bij The Make-Up Factory hebben we een kalknagel behandeling in Amsterdam voor je klaarstaan waarmee we er voor zorgen dat die kalknagels gewoon weer verdwijnen, waarna je jezelf niet meer ongemakkelijk hoeft te voelen als je ergens met blote voeten rondloopt. Het is een behandeling die geheel pijnloos en bijzonder effectief is.

Een kalknagel laserbehandeling in Amsterdam

Voor een laserbehandeling van kalknagel in Amsterdam-Zuid kijk je gewoon even op onze website. Hier vind je namelijk alle informatie die je maar nodig kunt hebben om de keuze voor onze studio te maken.

Bij onze kalknagel behandeling in Amsterdam maken we gebruik van laserstralen. Hierbij komt warmte vrij die ervoor zorgt dat de schimmels die de kalknagels veroorzaken gedood worden. De omliggende huid, nagel en nagelbed ondervinden hier verder geen hinder van. We leveren u na de kalknagel laserbehandeling in Amsterdam een speciale anti-schimmelcreme, zodat u niet bang hoeft te zijn dat de kalknagel terugkomt.

Meer weten over onze laserbehandeling van kalknagel in Amsterdam-Oost?

Als je meer wilt weten over onze laserbehandeling, dan neem je gewoon even contact met ons op. Kom een keer langs bij onze salon om samen met ons je probleem door te nemen en te bekijken welke mogelijkheden wij je allemaal kunnen bieden. Een kalknagel laserbehandeling in Amsterdam is bij ons pijnloos, snel en effectief. In de regel heb je voor het perfecte resultaat drie behandelingen nodig. Je kunt bij ons ook terecht voor het verwijderen van pigmentvlekken, couperose, permanente make-up en ongewenste tatoeages.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG