Kalknagel laser therapie

Een kwart van de bevolking heeft wel eens last van deze hardnekkige schimmel. Het is een schimmelinfectie die je nagels aantast, waardoor ze er kalkachtig uit gaan zien. Kalknagels hebben eigenlijk niets met kalk te maken. Kalknagels verdwijnen nooit uit zichzelf en deze infectie is besmettelijk. Het lastige is dat de schimmelinfectie onder de nagels zit en dus moeilijk van buitenaf te bereiken is.

Voordelen van de behandeling

  • De nieuwste behandeling op het gebied van schimmelnagels is de laserbehandeling.
  • De laser behandeling is pijnloos en zeer effectief.

Door de laserstraling komt warmte vrij waardoor de schimmel in de nagel gedood worden. De omliggende huid, het nagelbed en de nagel zelf blijven gespaard en ondervinden geen schade van deze behandeling. The Make-up Factory maakt gebruik van een laser in combinatie met een anti-schimmelcréme of poeders, zodat de schimmels geen kans krijgen na de laserbehandeling.

De behandeling
De eerste behandeling duurt maximaal 30 minuten. U krijgt uitleg over de laserbehandeling en instructies over de maatregelen die u moet nemen om het beste resultaat te bereiken.

Het gemiddeld aantal schimmelnagel laserbehandelingen hangt af van de ernst van de schimmelnagel. Doorgaans zijn voor een goed resultaat 3 behandelingen nodig met een interval van 14 dagen. De behandeling gaat snel, 10-15 minuten en is pijnloos.

De prijs per behandeling is € 35,- per teen.

Bekijk hier de prijslijst.

Maak afspraak

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Hoek Waalstraat/ Uiterwaardenstraat 218 
1079 CV Amsterdam-Zuid

.

© 2017 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden