Microblading Amsterdam

Heb jij wel eens gehoord van microblading? Dit is een techniek waarbij er permanente make-up wordt aangebracht op je gezicht. Dit is een techniek die vooral wordt gebruikt bij het aanbrengen van wenkbrauwen. Als je in de omgeving van Amsterdam woont en op zoek bent naar microblading in Amsterdam, dan ben je bij Themakeupfactory.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je de ervaring en expertise die nodig zijn om microblading van wenkbrauwen in Amsterdam zo professioneel mogelijk uit te laten voeren. Wij hebben vele jaren ervaring met wenkbrauwen microblading in Amsterdam.

Mooie nieuwe wenkbrauwen aan laten brengen

Er kunnen heel wat redenen zijn waarom je graag nieuwe wenkbrauwen aan wilt laten brengen. Wat de reden ook is, bij ons vind je de kennis en ervaring om dit professioneel te laten doen. Bij ons vind je mensen met een jarenlange ervaring op het gebied van permanente make-up. Ook microblading in Amsterdam hoort hierbij. Bij deze techniek worden er haartjes aangebracht met behulp van zeer dunne naaldjes. De haartjes zijn dan ook erg fijn, wat voor een mooi, natuurlijk effect zorgt. Met microblading van wenkbrauwen in Amsterdam is het mogelijk om perfect uitziende wenkbrauwen aan te brengen.

Wil je meer weten over wenkbrauwen en microblading in Amsterdam?

We raden je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen als je meer wilt weten over microblading van wenkbrauwen in Amsterdam. We vertellen je graag meer over deze techniek, alsmede over de manier waarop we dit voor je uit kunnen voeren. Met behulp van microblading krijg jij weer mooie wenkbrauwen terug, of krijg je eindelijk die wenkbrauwen waar je altijd van hebt gedroomd. Je kunt bij ons ook terecht voor andere vormen van permanente make-up. Neem anders eens een kijkje op onze website om meer te lezen over de verschillende mogelijkheden die we voor je klaar hebben staan.

Bekijk hier de prijslijst.

Maak nu een afspraak

Wat zijn de voordelen van hairstroke?

Permanente make-up op de wenkbrauwen is ideaal voor mensen die zonder make-up vollere wenkbrauwen willen, een stukje wenkbrauw missen, weinig wenkbrauwhaartjes hebben, ongelijke wenkbrauwen hebben, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen en een sauna bezoeken.

Hoe ziet een hairstroke behandeling eruit?

Met een dun mesje worden er dunne "haartjes" getatoeëerd op de wenkbrauw. De haartjes zijn zo smal dat ze bijna niet van het echt te onderscheiden zijn. Bij The Make-up Factory kunt u rekenen op deskundig advies, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen. Wij brengen een natuurlijke permanente make-up bij u aan en die bij uw gezicht past.

Wat is de hairstroke?

De 3D hairstroke techniek is de meest natuurlijke techniek voor wenkbrauwen. Bij deze 3D hairstroke wenkbrauw techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd. Wij gebruiken hiervoor een speciaal mesje. Bij deze 3D mesjes-techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag: gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Hoek Waalstraat/
Uiterwaardenstraat 218
1079 CV Amsterdam-Zuid

.

© 2017 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden