Wimperverdichting

Wimperverdichting is een permanente make-up behandeling waarbij er tussen de eigen wimperhaartjes stipjes pigment worden gezet (getatoeëerd) wat de wimperrand voller doet lijken voor een mooie volle oogopslag. Met permanente wimperverdichting heb je voortaan 24/7 sprekende ogen. Het blijft perfect zitten onder alle omstandigheden: het is tenslotte de enige make-up die niet kan uitlopen.

Natuurlijke look
Anders dan een permanente eyeliner ziet dit er heel natuurlijk uit. Altijd sprekende ogen, geen 'blote billen gezicht' meer. Ideaal onder alle omstandigheden, want deze oogmake-up loopt nooit uit! Dit is zo'n natuurlijke techniek, dat deze ook geschikt is voor mannen. De behandeling bestaat uit 2 sessies.

Na de eerste behandeling komt u na vier weken terug voor de nabehandeling. Bij een nieuwe permanente make-up behandeling dient de tweede behandeling plaats te vinden binnen 4 tot 8 weken na de eerste behandeling.

Kom je niet binnen 8 weken terug voor de nabehandeling dan vervalt deze, tenzij anders is afgesproken. Dit om de kwaliteit van de permanente make-up te waarborgen.

Zelf verdovingszalf Emla meenemen
Voordat de behandeling begint wordt de te behandelende plek licht verdooft. Door de verdoving voelt u weinig tot niets van de behandeling. U dient zelf Emla zalf 5% mee te nemen. Vraag de zalf aan via uw huisarts.

Martine Eger is dé permanente make-up specialist, zij is ook permanente make-up (en Visagie) docente aan het Schoonheids Instituut Academie Louman in Amsterdam.

Onze salon is GGD goedgekeurd.

De prijs is €325,00
(incl. 1 nabehandeling).

Bekijk hier de prijslijst.

Maak nu een afspraak

Wat zijn de voordelen van wimperverdichting?

Wimperverdichting is ideaal voor mensen die zonder make-up een vollere oogopslag willen, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen, een sauna bezoeken, een make-up allergie of snel tranende ogen hebben, niet handig zijn in het aanbrengen van make-up of geen vaste hand hebben of een bril dragen.

Hoe ziet een wimperverdichting behandeling eruit?

Dunne strookjes/stipjes worden zeer nauwkeurig gezet tussen de wimperhaartjes. Bij The Make-up Factory kunt u rekenen op deskundig advies, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen. Wij brengen een natuurlijk uitziende permanente make-up bij u aan die past bij uw gezichtsvorm en wensen.

Wat is een wimperverdichting?

Dit is een behandeling waarbij pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Het is een cosmetische tatoeage. Dankzij onze ruime ervaring met het tekenen van eyeliners zijn wij zeer bedreven in het vinden van de juiste vorm die past bij uw gezicht. Wij geven deskundig advies en gaan voor het mooiste resultaat.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden | AVG
Microblading Amsterdam | Permanente wenkbrauwen Amsterdam | Tattoo laseren Amsterdam