Permanente wenkbrauwen Amsterdam

Wil jij graag permanente wenkbrauwen in Amsterdam aan laten brengen? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een afspraak te maken bij The Make-Up Factory. Wij hebben namelijk de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat deze make-up helemaal perfect bij jou wordt aangebracht. Wil jij wenkbrauwen permanent in Amsterdam laten zetten? Dan zijn hier meerdere verschillende methodes voor, die wij allemaal perfect beheersen. We hebben het dan bijvoorbeeld over hairstrokes en microblading, de modernste en meest betrouwbare technieken die er op dit gebied bestaan. Maar ook voor andere technieken op het gebied van permanente make-up staan wij voor je klaar.

Permanente make-up van wenkbrauwen in Amsterdam

Als je ervoor kiest om permanente wenkbrauwen aan te laten brengen, dan moet je er wel voor zorgen dat je dit laat doen door iemand die verstand van zaken heeft. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk om ervoor te zorgen dat de make-up heel zorgvuldig wordt aangebracht, aangezien het toch een vorm van make-up is waar je lange tijd mee rondloopt. Voor permanente wenkbrauwen in Amsterdam vind je bij The Make-Up Factory de mensen die hier het meeste verstand van hebben. We hebben ervaring in het aanbrengen van make-up voor film, televisie en toneel en gebruiken deze ervaring ook bij ons werk in onze eigen studio.

Meer weten over wenkbrauwen permanent in Amsterdam?

Voor permanente make-up wenkbrauwen in Amsterdam raden we je aan om eens contact op te nemen met The Make-Up Factory. We gebruiken hiervoor de beste en meest moderne technieken. We gaan graag eens samen met jou bekijken welke manier van aanbrengen van permanente wenkbrauwen het beste bij jou past, en natuurlijk ook welk model jij het leukste vindt. Er zijn legio mogelijkheden op het gebied van permanenten make-up wenkbrauwen. Wij zorgen er graag voor dat jij de wenkbrauwen krijgt waar jij altijd al van hebt gedroomd.

Bekijk hier de prijslijst.

Maak nu een afspraak

Wat zijn de voordelen van hairstroke?

Permanente make-up op de wenkbrauwen is ideaal voor mensen die zonder make-up vollere wenkbrauwen willen, een stukje wenkbrauw missen, weinig wenkbrauwhaartjes hebben, ongelijke wenkbrauwen hebben, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen en een sauna bezoeken.

Hoe ziet een hairstroke behandeling eruit?

Met een dun mesje worden er dunne "haartjes" getatoeëerd op de wenkbrauw. De haartjes zijn zo smal dat ze bijna niet van het echt te onderscheiden zijn. Bij The Make-up Factory kunt u rekenen op deskundig advies, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen. Wij brengen een natuurlijke permanente make-up bij u aan en die bij uw gezicht past.

Wat is de hairstroke?

De 3D hairstroke techniek is de meest natuurlijke techniek voor wenkbrauwen. Bij deze 3D hairstroke wenkbrauw techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd. Wij gebruiken hiervoor een speciaal mesje. Bij deze 3D mesjes-techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft.

.

© 2017 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden | AVG
Microblading Amsterdam | Permanente wenkbrauwen Amsterdam | Tattoo laseren Amsterdam