Super Facial Oxy Geneo

Een gezichtsbehandeling die de huid laat stralen

Wat is een super facial van Oxy Geneo?

Wij maken hierbij gebruik van Oxy Geneo technologie. Dit is een anti-aging behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. Geschikt voor alle huidtypen. Geeft een frisse uitstraling aan de huid.

De Super Facial is een 3 in 1 behandeling

1. Exfoliatie (milde scrub)

De speciale capsule exfolieert (peelt) de huid op een milde wijze, verwijdert overtollige dode huidcellen, hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.

2. Infuse (insluizen)

Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.

3. Oxygenate (zuurstofvoorziening)

De gel veroorzaakt ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen. Het volume zal verbeteren.

De behandeling is ontspannend en pijnloos.

Super Facial 3 in 1 € 74,50 p/beh.

Deze behandeling is uit te breiden met twee extra behandelingen:

Super facial 4-in-1

4. Tripollar Radiofrequentie behandeling

Bijvoorbeeld om een kaaklijn strakker te maken. De radiofrequentie verwarmd de huid intensief waardoor collageenvezels samentrekken voor een huidverstrakkend effect. Het is een veilige en prettige behandeling met direct resultaat.
Het beste resultaat krijg je bij een kuur van 6 behandelingen, 1x per week.

Super Facial 4 in 1 € 118,00 p/beh.

Super Facial 5-in 1

5. Ultrasound

Is een behandeling die de dichtheid van de huidlaag tijdelijk verkleint, waardoor kleine openingen tussen de cellen ontstaan en specifieke actieve ingrediënten beter in de huid worden opgenomen.
Dit proces is volkomen veilig voor alle huidtypen. Deze toepassing is zeer geschikt voor gevoelige huiden zoals bij couperose of rosacea.

Super Facial 5 in 1 € 139,00 p/beh.

Maak nu een afspraak

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG