Tattoo laseren Amsterdam

Heb jij ooit een tattoo laten zetten, maar zou je nu wensen dat je hem niet meer had? Of heb je permanente make-up aan laten brengen en is dat toch niet zo mooi geworden als je had gehoopt? Neem dan vandaag nog contact op met The Make-Up Factory. We hebben namelijk mensen in dienst waarbij je er altijd op kunt rekenen dat ze vakwerk leveren. Het hangt er bij het verwijderen van een tatoeage wel van af in welke staat je huid is, en hoe diep de tattoo ligt, maar door middel van laseren kunnen wij vaak een resultaat behalen van wel 90 procent. Een tattoo weg laten laseren in Amsterdam laat je dan ook doen bij The Make-Up Factory.

Wil jij je tattoo weg laten laseren in Amsterdam?

Om een tattoo weg te halen moet je ervoor zorgen dat je contact opneemt met mensen die hier veel verstand van hebben. Bij onze salon werken mensen die voor jou de mooiste permanente make-up aan kunnen brengen, maar die er ook alles vanaf weten om dit weer weg te halen. En die lelijke tattoo met de naam van je ex halen we ook gewoon weg voor je! Let er daarbij wel op dat het voor het verwijderen van een tatoeage of permanente make-up nodig is om minstens drie, maar soms wel tien behandelingen uit te laten voeren. Op deze manier ben je er wel van gegarandeerd dat je het best mogelijke resultaat behaalt.

Een tattoo weg laten laseren in Amsterdam

Bij The Make-Up Factory weten we alles van permanente make-up, maar ook over het verwijderen hiervan. En niet alleen maar dit, want we weten ook wel raad met tatoeages, couperose en pigmentvlekken. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen als je meer wilt weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. Je kunt hier natuurlijk ook altijd even een kijkje voor nemen op onze uitgebreide website.

Bekijk hier de prijslijst.

Maak nu een afspraak

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden | AVG
Microblading Amsterdam | Permanente wenkbrauwen Amsterdam | Tattoo laseren Amsterdam