RED-Light Therapie voor huidverbetering

Waarom LED-Light therapie?

The Make-up Factory is altijd op zoek naar een wetenschappelijke onderbouwing van producten en apparatuur.

De RED-Light therapie is een aanvulling daarop. Veelvuldig wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat RED-Light therapie werkt! Ziekenhuizen over de hele wereld werken inmiddels met deze RED-Light therapie. Wij werken dan ook met een wetenschappelijk bewezen medisch apparaat.

Je ziet al na een enkele behandeling resultaat. Toch raden wij aan om de RED-Light therapie in kuurvorm af te nemen. Het meest optimale resultaat wordt bereikt met 6 tot 12 behandelingen. Dit is uiteraard afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand.

Een behandeling duurt 15- 30 minuten.

RED-Light is geschikt voor alle huidtypes, is pijnloos, rustgevend en heeft geen negatieve bijwerkingen. De huid heeft na de behandeling geen hersteltijd nodig.

Contra-indicatie:

  • Overgevoeligheid voor licht.

LED-Light behandelingen

Er zijn verschillende symptomen te behandelen:

Acne /Rosacea

Blauw licht bevat eigenschappen waardoor ontstekingen in de huid kalmeren en zorgt voor vermindering van de bacteriën die bijvoorbeeld acné veroorzaken. Blauw licht verminderd ook de talgproductie en verbetert de huidbalans.

Anti-Aging

Verbetert de slappe huid, lijntjes, vale huid, oppervlakkige littekens en grove poriën. Het rode licht verbetert de celactiviteit. Bovendien stimuleert deze therapievorm de aanmaak van collageen versnelt de bloedsomloop, verhoogt de huidelasticiteit en verbetert zo de huid.

Versnelde genezing met LED-Light

LED-light therapie kan ook uitstekend worden ingezet na bijvoorbeeld een microdermabrasie behandeling of een operatie zoals een ooglid correctie, face lift, huidtransplantatie, of keizersnede. De LED-light vermindert de pijn en zwelling. En de hersteltijd wordt verkort, onderzoek heeft aangetoond dat de huid 57% sneller hersteld mbv. LED-Light behandelingen.

Kosten:  Gezicht  €45,- p/beh. nu € 27,50
Kuur is aan te bevelen

FULL BODY € 55,- p/beh. nu € 37,50
Kuur is aan te bevelen.

Maak nu een afspraak

Wat is LED-Light?

Light Emilting Diode.

Therapeutische golflengten van licht en energie.

LED-Light is ontwikkeld door NASA, voor experimenten met plantengroei in de ruimte. Sindsdien hebben onderzoekers echter veelbelovende resultaten laten zien bij wondgenezing en groei van menselijk weefsel. De positieve werking van dit LED licht is in meer dan 40 studies aangetoond.

De verjonging van een gezonde huid was een gelukkig toeval.

Collageen Booster

Als lichtenergie de juiste golflengte heeft zullen de cellen in de 2e huidlaag de energie omzetten in een 'volle tank brandstof'. De brandstof die de cel gebruikt om zijn werk te doen, om collageen te produceren en elastine.

Maw: LED-Light is een lichtbron die eenvoudig en snel veel energie aan je huid geeft, energie die je nodig hebt om je huid extra, of weer vitaal te maken. Met die extra energie worden zelfs achterstanden weggewerkt en zo wordt de huid verbeterd.

Wetenschappelijke info:

ttps://www-shenspace-ca.translate.goog/nasa-and-led-light-therapy?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=op,sc

ttps://www-shenspace-ca.translate.goog/nasa-and-led-light-therapy?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=op,sc

© 2021 The Make-up Factory | Algemene voorwaarden | AVG