Microblading voor natuurlijk uitziende wenkbrauwen

De 3D-Hairsrokes-Microblading is  een cosmetische tatoeage techniek voor een natuurlijke wenkbrauwen look. Dit is mijn specialiteit. Tijdens deze microblading  techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd. Ik gebruik hiervoor een speciaal mesje, hierbij worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het is een vrij snelle methode. De aangebrachte krasjes/haartjes zijn flinterdun en bijna niet van echt te onderscheiden. Deze microblading techniek geeft een heel natuurlijke look omdat er huidskleur in de wenkbrauw zichtbaar blijft. De behandeling is daardoor ook geschikt voor mannen.
Na bijvoorbeeld een chemokuur kunnen wenkbrauwen minder vol terugkomen, ook daar is deze natuurlijke microblading een goede oplossing voor.

'Tatoeëren in het gezicht is best eng', deze opmerking horen wij natuurlijk vaker. Daarom neem ik ruim de tijd om de behandeling te bespreken. We beginnen met het tekenen van de wenkbrauwen en hierbij houd ik  uiteraard rekening met al je wenkbrauw wensen en  geef ik je een deskundig en eerlijk advies.

Als make-upartist heb ik in de afgelopen 25 jaar, heel veel verschillende wenkbrauwen getekend, deze ervaring helpt mij, jou een perfecte wenkbrauw te geven, eentje die te allen tijde past bij jouw gezicht.

De wenkbrauwen worden in twee behandelingen gezet. Je komt na 4-8 weken terug voor de tweede behandeling. (Kom je niet binnen 8 weken terug voor de nabehandeling dan vervalt deze, tenzij anders is afgesproken.)

Net na de behandeling zijn de wenkbrauwen een stuk donkerder. Dat verdwijnt na enkele dagen. Het resultaat blijft gemiddeld twee jaar prachtig. Dit is afhankelijk van je huidtype, huidskleur en leeftijd. Na deze twee jaar is slechts eén opfrisbehandeling nodig en dan zijn de wenkbrauwen weer voor twee jaar mooi.

Jouw voordelen:

  • Wakker worden met (mooie)  wenkbrauwen
  • Tijdbesparend
  • Altijd een perfecte vorm wenkbrauwen
  • Geen uitgelopen of verdwenen make-up
  • Langdurig effect

De prijs per behandeling is €449,- (incl. nabehandeling).

Bekijk hier de prijslijst.

Maak een afspraak

Wat zijn de voordelen van hairstroke?

Permanente make-up op de wenkbrauwen is ideaal voor mensen die zonder make-up vollere wenkbrauwen willen, een stukje wenkbrauw missen, weinig wenkbrauwhaartjes hebben, ongelijke wenkbrauwen hebben, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen en een sauna bezoeken.

Hoe ziet een hairstroke behandeling eruit?

Met een heel dun mesje worden er "haartjes" getatoeëerd op de huid, onder de wenkbrauw. Dit wordt ook wel microblading genoemd. De haartjes zijn zo smal dat ze bijna niet van het echt te onderscheiden zijn. Bij The Make-up Factory kunt u rekenen op deskundig advies, waarbij wij goed luisteren naar uw wensen. Wij brengen een natuurlijke permanente make-up bij u aan en die bij uw gezicht past.

Wat is de hairstroke?

De 3D hairstroke techniek is de meest natuurlijke techniek voor wenkbrauwen. Bij deze 3D hairstroke wenkbrauw techniek worden de wenkbrauwen haartje voor haartje gevormd. Wij gebruiken hiervoor een speciaal mesje. Bij deze 3D mesjes-techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft.

Hairstrokes Amsterdam

Ben je niet helemaal tevreden met uw wenkbrauwen? Bevalt de vorm je niet zo, of vind je dat jouw wenkbrauwen wel wat voller zouden mogen? Dan raden wij je aan om eens langs te komen bij The Make-Up Factory. We hebben de kennis en ervaring met het aanbrengen van meerdere verschillende soorten permanente make-up. Hier behoort onder andere ook hairstrokes toe. Wij kunnen hairstrokes aanbrengen om er zo voor te zorgen dat je wenkbrauwen er helemaal zo uit komen te zien als je maar wilt. Voor een wenkbrauwen hairstroke in Amsterdam neem je gewoon even contact met ons op. We vertellen je hier dan alles over.

Wat is een wenkbrauwen hairstroke in Amsterdam?

Bij hairstroke van wenkbrauwen in Amsterdam worden er haartjes getekend in de huid met een speciaal pigment. Deze haartjes worden tussen de bestaande haartjes van de wenkbrauwen in getekend. Met deze techniek zien je wenkbrauwen er net even wat natuurlijker of voller uit. Ze hebben precies die kleur en vorm die jij graag wilt. Het is een relatief nieuwe techniek waar mooie resultaten mee behaald kunnen worden.

Bij The Make-Up Factory hebben we veel ervaring met deze techniek, maar ook met andere vormen van permanente make-up. Neem gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat wij hier allemaal aan mogelijkheden voor je klaar hebben staan.

Meer weten over hairstrokes in Amsterdam?

Voor een goede wenkbrauwen hairstroke in Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben vele jaren ervaring met het professioneel aanbrengen van permanente make-up. We helpen je aan een perfecte hairstroke van wenkbrauwen in Amsterdam, maar we kunnen je ook voorzien van elke andere vorm van permanente make-up. Voor een wenkbrauwen hairstroke in Amsterdam raden we je dan ook aan om gewoon even bij ons langs te komen. Neem even contact met ons op om een afspraak te maken en dan gaan samen werken aan jouw ideale wenkbrauwen!

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden | AVG
Microblading Amsterdam | Permanente wenkbrauwen Amsterdam | Tattoo laseren Amsterdam