Professionele visagie

The Make-up Factory bestaat al sinds 2000, en is begonnen als  professioneel visagie bedrijf voor de media. Nu kunnen ook particulieren bij ons terrecht.

Eigenaar Martine Eger is al jaren een bekende naam voor iedereen die bij de tv werkt. Zij is de visagiste van veel bekende nederlanders. Nu werkt zij hoofdzakelijk in haar eigen beauty atelier in Amsterdam.

Professioneel make-up advies

Er zijn verschillende mogenlijkheden

- Persoonlijk make-up advies
  1 uur lang

- Make-up (en Haar) voor een speciale gelegenheid;
   heb je een feest of gala, laat je dan professioneel opmaken

- Make-over
  heb je zin in een nieuwe look?
  of wil je er eens totaal anders uitzien? Tijdens deze sessie doen we je haar en  make-up, uiteraard doen we dit in goed overleg met jou.

- Vriendinnen uitje Beauty & Bites
 een unieke middag uit, borrelen met beauty tips, bubbels en bites.  Een Chef kok maakt speciaal voor jullie huisgemaakte bites, met een bijpassend drankje, iedereen klets gezellig terwijl er eén voor één een persoonlijke make-up tips worden geven.  Minimaal 6 personen, duur 3 uur.

- Business Make-up advies

Heeft u één of meerdere visagisten nodig voor make-up, grime of haarwerk voor opnames van een tv-programma, online event, een lezing, presentatie, congres , gala concert, fotoshoot, commercial of een webinar? The Make-up Factory werkt met verschillende free-lance visagisten en grimeurs. Hierdoor krijgt u altijd de juiste mensen die passen bij uw opdracht.

Voor vragen, meer informatie, boekingen of een offerte kunt u ons email formulier invullen. Dan nemen we spoedig contact met u op.

Maak nu een afspraak

Bekijk hier de prijslijst.

Visagie

Heb je voor een event, feest of shoot of opname een visagiste in Amsterdam nodig? Neem dan gewoon even contact op met The Make-Up Factory. Dit is de salon van Martine Eger. Zij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen van make-up. Zij heeft ruimschoots ervaring opgedaan op het toneel, bij tv-opnames en bij verschillende grote evenementen. Zoek je dan ook een professionele visagiste in Amsterdam, dan zit je goed bij The Make-Up Factory. In een persoonlijk gesprek ligt Martine graag toe wat haar mogelijkheden zijn. Je kunt dan gelijk een afspraak maken voor wanneer je visagie wil inhuren in Amsterdam.

De professionele visagiste voor Amsterdam en omstreken

Martine Eger heeft een jarenlange ervaring als professionele visagiste. Ze heeft bij toneelstukken, televisieprogramma's en evenementen haar oog voor detail laten spreken. Zo heeft ze een bijzondere affiniteit voor het aanbrengen van mooie wenkbrauwen en eyeliners.

Bij The Make-Up Factory is ze onder andere gespecialiseerd in permanente make-up. Ze weet precies wat er bij een bepaald gezicht hoort en hoe dit aangebracht moet worden. Wil jij dan ook visagie inhuren in Amsterdam, dan raden we je aan om hiervoor eens contact op te nemen met The Make-Up Factory Amsterdam.

Op zoek naar een professionele visagiste in Amsterdam?

Voor een visagiste in Amsterdam neem je gewoon even een kijkje op onze website. Hier vind je ook informatie over de vele andere diensten die wij je aan kunnen bieden. We hebben het dan onder andere over het aanbrengen van permanente make-up, maar ook over bijvoorbeeld het verwijderen van mislukte of niet meer gewenste tatoeages, pigmentvlekken en couperose. Je vindt bij ons de toewijding en professionaliteit die je verwacht van echte experts op dit gebied. We vertellen je hier graag meer over, schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen met al je vragen en verzoeken.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag & maandag gesloten

CONTACT

Tel: 020- 470 42 92

Email: info@themakeupfactory.nl

ADRES

Von Liebigweg 39
1097 RL Amsterdam-Watergraafsmeer

.

© 2021 The Make-up Factory | Algemene Voorwaarden | AVG
Microblading Amsterdam | Permanente wenkbrauwen Amsterdam | Tattoo laseren Amsterdam